ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Υπό την προεδρία της προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας κας Μούσιου-Μυλωνά Όλγας πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 31 Μαΐου  2016 η κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου με εφτά θέματα στην ημερήσια διάταξη.

 

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι:

1. «Σχετικά με την ανατροπή αναλήψεων υποχρεώσεων οικονομικού έτους 2016», με εισηγητή τον κ. Δημήτριο Θεοφανίδη, Αντιδήμαρχο Φλώρινας, σύμφωνα με τη σχετική εισήγηση της κας Άννας Βογδάνη-Δημητρίου, Διευθύντριας Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών Δήμου Φλώρινας.
2. «Αναμόρφωση προϋπολογισμού έτους 2016 του Δήμου Φλώρινας», με εισηγητή τον κ. Δημήτριο Θεοφανίδη, Αντιδήμαρχο Φλώρινας, σύμφωνα με τη σχετική εισήγηση της κας Άννας Βογδάνη-Δημητρίου, Διευθύντριας Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών Δήμου Φλώρινας.

Τα θέματα ψηφίστηκαν κατά πλειοψηφία, καθώς οι κ.κ. Δημοτικοί Σύμβουλοι Κωνσταντινίδης Ευστάθιος, Ρόζας Κωνσταντίνος, Μαυρουδής Στέφανος και Σταύρου-Λιθοξοΐδου Αικατερίνη ψήφισαν κατά.

3.

«Έγκριση πρωτοκόλλων παραλαβής υπηρεσιών για εργασίες – υπηρεσίες που παρασχέθηκαν στο Δήμο Φλώρινας από 04/02/2016 έως και 10/04/2016», με εισηγητή τον κ. Δημήτριο Θεοφανίδη, Αντιδήμαρχο Φλώρινας, σύμφωνα με τη σχετική εισήγηση της κας Άννας Βογδάνη-Δημητρίου, Διευθύντριας Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών Δήμου Φλώρινας.

Το θέμα ψηφίστηκε ομόφωνα.

4.

«Ακύρωση της υπ’ αριθμ. 184/2016 απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου και εκ νέου λήψη σχετικά με αίτημα της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης για έκτακτη επιχορήγηση από τον Δήμο Φλώρινας», με εισηγητή τον κ. Αριστείδη Αριστείδου, Αντιδήμαρχο Φλώρινας, σύμφωνα με τη σχετική εισήγηση του κου Θεοδόσιου Καραγκιοζίδη, Προέδρου της Α΄/θμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Φλώρινας.

Το θέμα ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία, καθώς η κα Σταύρου-Λιθοξοΐδου Αικατερίνη ψήφισε κατά.

5. «Αίτημα της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για έκτακτη επιχορήγηση από τον Δήμο Φλώρινας», με εισηγητή τον κ. Αριστείδη Αριστείδου, Αντιδήμαρχο Φλώρινας, σύμφωνα με τη σχετική εισήγηση της κας Παναγιώτας Γαϊγάνη – Τίτα, Προέδρου της Β΄/θμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Φλώρινας.

Το θέμα αποφασίστηκε να συζητηθεί σε επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συβμουλίου .

6.

«Επιβολή τελών στα πλαίσια της λειτουργίας της εμποροπανήγυρης Αρμενοχωρίου που διεξάγεται κατά την περίοδο του μηνός Ιουνίου για το έτος 2016 και εφ’ εξής μέχρι καταργήσεως ή τροποποιήσεως της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου», με εισηγητή τον κ. Δημήτριο Θεοφανίδη, Αντιδήμαρχο Φλώρινας.

Το θέμα ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία, καθώς ο κ. Τορλαχίδης Θεόδωρος ψήφισε κατά.

7.

«Κανονισμός λειτουργίας εμποροπανήγυρης Τ.Κ. Αρμενοχωρίου για το έτος 2016», με εισηγητή τον κ. Αριστείδη Αριστείδου, Αντιδήμαρχο Φλώρινας.

Το θέμα ψηφίστηκε ομόφωνα.