Λειτουργία του Τμήματος Ψυχολογίας με έδρα τη Φλώρινα του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας

Η  Νέα Δημοκρατία σε αντίθεση με άλλες παρατάξεις ξεκινά τη θητεία της χτίζοντας και δημιουργώντας. Σχετικά με το νεοσύστατο Τμήμα  Ψυχολογίας στη  Φλώρινα, παρά  τα  «μικροπροβλήματα»  είναι  αυτονόητη  η  στήριξη  και  η  υποστήριξή του  σε  όλες  τις  φάσεις  της  λειτουργίας  του  από  την  κυβέρνηση  της Νέας Δημοκρατίας. 

            Προκειμένου να πάψει η σπέκουλα ορισμένων με το Πανεπιστήμιο Δυτικής  Μακεδονίας, επαναλαμβάνουμε  ότι  η ανάπτυξή του  για μας είναι πρώτη  προτεραιότητα.

Η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας κι εγώ  προσωπικά  ως  βουλευτή  της Π.Ε. Φλώρινας, εγγυόμαστε   την   πλήρη   και   απρόσκοπτη   λειτουργία   όχι μόνο του Τμήματος Ψυχολογίας, αλλά και ολόκληρου του Πανεπιστημίου της Δυτικής Μακεδονίας, που αποτελεί φάρο  πολιτισμού, γέφυρα   φιλίας  και  συνεργασίας  με  όλα  τα  Βαλκάνια, ό,τι πολυτιμότερο  διαθέτει  η  περιοχή  μας.

Εννοείται  ότι  θα  υπάρξει  συνεννόηση  και  συνεργασία   με  όλους  τους  φορείς, για την επίτευξη του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος  για όλα τα θέματα που απασχολούν  το Πανεπιστήμιο  Δυτικής Μακεδονίας.

Το Τμήμα Ψυχολογίας με έδρα τη Φλώρινα είναι στο μηχανογραφικό και περιμένουμε να υποδεχτούμε με χαρά τους πρώτους φοιτητές.

 

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ