ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ: Η ΝΔ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ

Η ΝΔ είναι έτοιμη να κυβερνήσει και θα κληθεί σύντομα από τον ελληνικό λαό να απαλλάξει τη χώρα από τον ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος οδηγεί τη χώρα σε επικίνδυνα αδιέξοδα, δημιουργώντας προβλήματα ακόμα και στα εθνικά μας σύνορα.

Για το αν η ΝΔ θα ακολουθήσει άλλο μοντέλο διακυβέρνησης ή θα συνεχίσει την πολιτική Σαμαρά είπε ότι στη ΝΔ υπάρχει συνέχεια.

Θα γίνουν αλλαγές εκεί όπου χρειάζεται, αφού τα δεδομένα έχουν αλλάξει και οι συνθήκες είναι διαφορετικές.

Κατηγόρησε τη ΣΥΡΙΖΑ ότι με την πολιτική των ανοιχτών συνόρων δημιούργησε σοβαρά προβλήματα με τους πρόσφυγες που αύριο το πρόβλημα αυτό θα είναι πρόβλημα τόσο μεταναστευτικό όσο και λαθρομεταναστών.

Τον ρωτήσαμε τι διαφορετικό θα μπορούσε να κάνει μια κυβέρνηση της ΝΔ πέρα απ’ αυτό που κάνει η σημερινή κυβέρνηση στην Ειδομένη. Θα έβαζε τα ΜΑΤ με τις κλούβες να τους διώξει; Παρά την επιμονή μας ο κ. Αυγενάκης αρνήθηκε να απαντήσει αναφερόμενος μόνο στο ιστορικό της δημιουργίας της Ειδομένης.

Ο κ. Αυγενάκης βρέθηκε στη Φλώρινα στο πλαίσιο των επισκέψεων του στη Δυτική Μακεδονία ως αναπληρωτής Γραμματέας πολιτικής επιτροπής της ΝΔ, προκειμένου να συμμετάσχει στις προσυνεδριακές διαδικασίες των στελεχών του κόμματος εν όψει του 10ου τακτικού εθνικού συνεδρίου της ΝΔ, που θα γίνει 22-24 Απρίλιου του 2016.