Μάκης Ιωσηφίδης: Βάλαμε τον λύκο να φυλάει τα πρόβατα…

Οι καλοπληρωμένοι (με τα λεφτά του Δήμου Αμυνταίου, δηλαδή των δημοτών) δικηγόροι του κ. Μπιτάκη έγραψαν στην απάντησή του πάλι τα ίδια και τα ίδια, προσπαθώντας να γίνουν επικοινωνιολόγοι για να δικαιολογήσουν τις παχυλές τους αμοιβές, μιας και σε νομικό επίπεδο χάνουν το έδαφος κάτω από τα πόδια τους…

Ο δήμαρχος που έχει βάλει τον συνέταιρο του να διαπραγματεύεται για λογαριασμό του Δήμου Αμυνταίου και της «Ξινό Νερό Μονομετοχικής Α.Ε. ΟΤΑ» μας απειλεί δημόσια και προσπαθεί – ανεπιτυχώς – να παραδώσει μαθήματα ηθικής και να παρουσιαστεί ως προστάτης των συμφερόντων του δήμου Αμυνταίου. Απαξιώνει κι άλλο τον εαυτό του και ντροπιάζει τους λίγους συνεργάτες που του έμειναν και τον στηρίζουν στο Δ.Σ. της επιχείρησης και το Δημοτικό Συμβούλιο.

Ο άνθρωπος που οδηγεί την δημοτική επιχείρηση στην καταστροφή, προσπαθεί να εμφανιστεί σαν θεματοφύλακας της δημοτικής περιουσίας, τελειώνοντας μάλιστα το κείμενο του με το αταίριαστο στην περίσταση «έχουν γνώσιν οι φύλακες». Μάλιστα! Ωραίο φύλακα έχουμε στον Δήμο Αμυνταίου! Βάλαμε τον λύκο να φυλάει τα πρόβατα!

Αν και η απόφαση του ΣτΕ είναι απολύτως σαφής, επιφυλάσσομαι να απαντήσω αναλυτικά σε όλα τα σημεία στα οποία αναφέρεται το κείμενο του χειρότερου δημάρχου που πέρασε από τον τόπο.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΣτΕ

Καλή χρονιά σε όλους!

Μάκης Ιωσηφίδης

Πρόεδρος & Δ.Σ. της «Ιωσηφίδης Ξινό-Νερό ΑΕ.»