Μήνυμα του βουλευτή Γιάννη Αντωνιάδη για τις εσωκομματικές εκλογές

Μετά  την ανακοίνωση των επίσημων αποτελεσμάτων για τις εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους φίλους και τις φίλες που συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία. Η εντυπωσιακή συμμετοχή των μελών  της παράταξης μας στις εκλογές και η δυναμική προσέλευση τους ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Περισσότερα από 2000 εγγεγραμμένα-ενεργά  μέλη στην ΔΕΕΠ της Φλώρινας, πιστοποιούν γιατί η Νέα Δημοκρατία ήταν και παραμένει ένα κόμμα με μεγάλη κοινωνική απήχηση.

Συγχαίρω όλους τους συμμετέχοντες στην  μεγάλη γιορτή της Νέας Δημοκρατίας για την συμμετοχή τους και για  το ήπιο, ενωτικό  και πολιτισμένο κλίμα που φρόντισαν να επικρατήσει. Ιδιαίτερα συγχαίρω τον νέο Πρόεδρο της ΔΕΕΠ Νίκο Ευαγγέλου για τον αγώνα και την εκλογή του. Επίσης συγχαίρω τους τρεις Προέδρους των τριών δημοτικών τοπικών οργανώσεων ( ΔΗΜΤΟ), Νίκο Μιχαηλίδη ( Φλώρινας) , Γιώργο Τσιρώνη ( Αμυνταίου ) και Νίκο Κακαράντζα ( Πρεσπών), καθώς και όλους τους νεοεκλεγέντες στην ΔΕΕΠ,  στις ΔΗΜΤΟ και στο Συνέδριο. Ιδιαίτερες ευχαριστίες σε όλα τα μέλη των εφορευτικών επιτροπών που μόχθησαν και κατάφεραν να διεξαχθούν ομαλά οι ψηφοφορίες. Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους  προηγούμενους προέδρους και τα μέλη των ΔΕΕΠ ( πρώην ΝΟΔΕ)  και ΔΗΜΤΟ  για την προσφορά τους στην παράταξη επί σειρά ετών. Χάρη στην προσπάθεια όλων η Νέα Δημοκρατία παραμένει ένα κόμμα ισχυρό, ένα κόμμα εξουσίας που έχει διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ανάπτυξη και την πρόοδο της πατρίδας μας.

Εύχομαι στους εκλεγέντες καλή δύναμη και καλή θητεία. Η Νέα Δημοκρατία άνοιξε διάπλατα τις πόρτες της στην κοινωνία, φέρνοντας νέα πρόσωπα και νέες ιδέες μακριά από στεγανά, ξύλινη γλώσσα , παλαιοκομματικές συμπεριφορές και αποκλεισμούς, προκαλώντας ριζική ανανέωση και μια μικρή επανάσταση. Είμαι στο πλευρό τους και θα τους στηρίξω  με όλες μου τις δυνάμεις.

Με σεβασμό στην ιστορία, τις αρχές και τις αξίες που πρεσβεύουμε, η ΝΔ εξελίσσεται, ανανεώνεται και κοιτάζει μπροστά. Με αρχηγό  τον άξιο Πρωθυπουργό μας Κυριάκο Μητσοτάκη η Ελλάδα αλλάζει και  αναπτύσσεται.  Σε αυτήν την κοινή προσπάθεια είμαστε όλοι μαζί ενωμένοι χωρίς ρεβανσισμούς και αποκλεισμούς.

 

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ