Μήνυμα του Βουλευτή Γιάννη Αντωνιάδη για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου

Συμπατριώτισσες και συμπατριώτες

Συμπληρώνονται  80 χρόνια από το μεγαλειώδες «ΟΧΙ» και την ηρωική αντίσταση των προγόνων μας , απέναντι στις δυνάμεις του άξονα. Η 28η Οκτωβρίου αποτελεί σημείο αναφοράς για τον Ελληνισμό, καθώς επιβεβαίωσε  την ακλόνητη προσήλωση του Έθνους μας σε ιδανικά για τα οποία είμαστε υπερήφανοι. Ιδανικά που συνθέτουν την ελληνική ταυτότητα, όπως η ελευθερία, η ανθρώπινη αξιοπρέπεια, η αίσθηση του καθήκοντος και η αγάπη για την Πατρίδα.

Φέτος είναι μια ιδιαίτερη χρονιά καθώς για πρώτη φορά  ο Πρωθυπουργός και η κυβέρνηση αναγκαστήκαν να ακυρώσουν τις παρελάσεις σε ολόκληρη τη χώρα. Αναμφισβήτητα είναι μια απόφαση που μας λυπεί όλους αλλά παράλληλα θα πρέπει να διαφυλάξουμε ως κόρη οφθαλμού την υγεία των συμπολιτών μας και να βγούμε και από αυτήν την δοκιμασία πιο δυνατοί, ακολουθώντας τις οδηγίες των ειδικών. Για λόγους δημόσιας υγείας δεν θα παραβρεθούμε  στις εορταστικές εκδηλώσεις.

Στην φετινή επέτειο ας αναλογιστούμε το μεγαλείο και την ανδρεία που επέδειξε τότε σύσσωμος ο  Ελληνικός λαός και με ομοψυχία και ενότητα να απαντήσουμε στις σύγχρονες προκλήσεις, από όπου κι αν προέρχονται.

Τιμή και δόξα στους ήρωες του έπους του 40.

Χρόνια πολλά και ελεύθερα

 

Ο Βουλευτής Π.Ε Φλώρινας

ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ