Μήνυμα του Γιάννη Αντωνιάδη

Το αποτέλεσμα των χθεσινών εκλογών έδωσε μια μεγάλη νίκη στην παράταξη μας. Η Νέα Δημοκρατία από χθες είναι η κυρίαρχη δύναμη στην χώρα με ποσοστό πρωτόγνωρο. Η δημοκρατία νίκησε.

Ευχαριστώ από καρδιάς όλους τους Φλωρινιώτες και τις Φλωρινιώτισσες για την μαζική συμμετοχή τους και την στήριξη τους που ανέδειξαν την Νέα Δημοκρατία  κυρίαρχη δύναμη και στην Φλώρινα με καθαρό ποσοστό. Ευχαριστώ ιδιαίτερα όλους τους συμπατριώτες και τις συμπατριώτισσες που  με τίμησαν με την ψήφο τους,  σε μία ακόμα εκλογική αναμέτρηση.

Συγχαίρω τους δύο εκλεγέντες βουλευτές τον κ. Σταύρο Παπασωτηρίου και την κ. Πέτη Πέρκα για την εκλογή τους. Επίσης συγχαίρω όλους τους συνυποψήφιους όλων των παρατάξεων για τον αγώνα τους και τον πολιτικό πολιτισμό που επέδειξαν όλοι, κατά την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου.

Σήμερα είναι μια καινούρια ημέρα στην οποία θα πρέπει όλοι μας να εργαστούμε για να μην πάει χαμένη η προσπάθεια για την αναγέννηση της χώρας που ξεκινήσαμε με τον Κυριάκο Μητσοτάκη το 2019.

Η Φλώρινα, ο τόπος  που ζούμε και αγαπάμε , για να παραμείνει ζωντανός  κρατώντας τους νέους του εδώ,   απαιτεί τη συστράτευση όλων χωρίς αποκλεισμούς με ίσες ευκαιρίες για όλους. Σε αυτήν την προσπάθεια θα είμαι παρών επικροτώντας όλες τις θετικές ενέργειες που στόχο θα έχουν την ανάπτυξη και την ευημερία του νομού.

Σας ευχαριστώ.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ