Μήνυμα του υποψηφίου πρόεδρου της ΔΕΕΠ Φλώρινας Νίκου Ευαγγέλου 

Αγαπητά μέλη της Νέας Δημοκρατίας της Π.Ε Φλώρινας

Φίλες και Φίλοι.

Με ενωτικό πνεύμα και διάθεση συνεργασίας, πιστός στις αρχές και στην ιδεολογία της μεγάλης φιλελεύθερης παράταξης της Νέας Δημοκρατίας, υπέβαλα την υποψηφιότητα μου για την τιμητική θέση του Προέδρου της ΔΕΕΠ Φλώρινας, στις εσωκομματικές εκλογές που θα πραγματοποιηθούν στις 24 Οκτωβρίου 2021.

Μετά από μια μακρά διαδρομή σε θέσεις ευθύνης στα κοινά ( Αντιδήμαρχος δήμου Φλώρινας , Πρόεδρος Νομικού Προσώπου , συνδικαλιστής στο σωματείο «Σπάρτακος», κ.α) θέτω τον εαυτό μου στην διάθεση του κόμματος και στην κρίση των μελών  μας με στόχο να κάνω πράξη αυτά που ο πρόεδρος του κόμματος μας Κυριάκος Μητσοτάκης  διακήρυξε από το βήμα του 13ου συνεδρίου : “Νέα χώρα: νέο κράτος , νέοι ορίζοντες για μια νέα Ελλάδα, νέες απαντήσεις από νέα μυαλά”. Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να ευχαριστήσω τα ενεργά μέλη της παράταξης που υπέγραψαν την υποψηφιότητα μου και προέρχονται από όλους τους παραγωγικούς φορείς του τόπου.

Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω την πολυπληθή ομάδα των συνεργατών μου και υποψηφίων μελών της ΔΕΕΠ , των τριών τοπικών ΔΗΜΤΟ και των υποψηφίων συνέδρων που από την πρώτη στιγμή πίστεψαν στην υποψηφιότητα μου και συγκροτήσαμε όλοι μαζί μια νέα ομάδα που συνδυάζει την εμπειρία και την ανανέωση.

Στόχος μου είναι μια διοικούσα επιτροπή που θα διαφυλάσσει την  ενότητα  και την συνεργασία όλων των Νεοδημοκρατών με την ενεργή παρουσία τόσο των μελών της ΔΕΕΠ όσο και όλων των στελεχών και φίλων του κόμματος. Ακόμα θα αγωνιστώ για την ανάδειξη και επίλυση των προβλημάτων της Φλώρινας μέσα από την συνεργασία μου με όλους  τους θεσμικούς φορείς τόσο του νομού όσο και της κυβέρνησης .  Δεσμεύομαι για μια οργάνωση εξωστρεφή  με ανοιχτές πόρτες στις νέες ιδέες και στην νεολαία μας, μια οργάνωση που θα σταθεί με αξιώσεις και συνέπεια στις αυξημένες  απαιτήσεις της σύγχρονης εποχής . Η ΔΕΕΠ θα πρέπει να ανακτήσει ξανά τον ενεργό ρόλο της έμπρακτα έτσι ώστε να είναι  ο πυλώνας που θα στηρίζει το κυβερνητικό έργο και τις μεταρρυθμίσεις που έχει εξαγγείλει ο πρωθυπουργός για την περιοχή μας και με δυνατή φωνή θα στείλει το μήνυμα της ανάπτυξης , της προοπτικής και της ελπίδας για το αύριο του τόπου μας.

Με αυτές τις σκέψεις σας καλώ να συμμετάσχετε μαζικά στις εκλογές της 24ης Οκτωβρίου και να στηρίξετε την υποψηφιότητα μου για την θέση του προέδρου της ΔΕΕΠ. Η συμμετοχή όλων σας δίνει δύναμη στην παράταξη της Νέας Δημοκρατίας που 47 χρόνια τώρα με αίσθημα ευθύνης υπηρετεί  τον Ελληνικό λαό και τον οδηγεί  σε τροχιά ανάπτυξης και ευημερίας.

Η Ελλάδα με μπροστάρη τον πρωθυπουργό μας Κυριάκο Μητσοτάκη   αλλάζει, βαδίζει μπροστά , κοιτάζει ψηλά. Χρέος μας να σταθούμε άξιοι συμπαραστάτες  στην μεγάλη εθνική προσπάθεια.

Νίκος Ευαγγέλου

Υπ. Πρόεδρος ΔΕΕΠ Φλώρινας.