Με νεανικό παλμό και υλοποιήσιμες προτάσεις πραγματοποιήθηκε η κεντρική προεκλογική ομιλία – παρουσίαση των προγραμματικών θέσεων του Υπ. Δημάρχου Φλώρινας Κ. Φιλιππίδη

Με νεανικό παλμό και υλοποιήσιμες προτάσεις πραγματοποιήθηκε η κεντρική προεκλογική ομιλία – παρουσίαση των προγραμματικών θέσεων του Υπ. Δημάρχου Φλώρινας Κ. Φιλιππίδη (video,pics)

Με ένα εξαιρετικό κλίμα και δυναμισμό πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2023 στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Δήμου Φλώρινας, η κεντρική  προεκλογική ομιλία – παρουσίαση των προγραμματικών θέσεων του Υποψηφίου Δημάρχου Φλώρινας Κώστα Φιλιππίδη και επικεφαλής του Συνδυασμού “ΦΛΩΡΙΝΑ – ΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ”.

Ως αποτέλεσμα της σημαντικής και ανιδιοτελούς προσφοράς του Κώστα Φιλιππίδη στον τόπο και στη νεολαία, αλλά και του νεανικού ψηφοδελτίου του, η αίθουσα πλημμύρισε με πλήθος υποστηρικτών και πολιτών, που διεκδικούν την αναγκαία Στροφή της Φλώρινας στο Μέλλον.

Η ομιλία ξεκίνησε με τα θερμά και ενθαρρυντικά λόγια του Δρ. Κωνσταντίνου Στεργίου, του στενού συνεργάτη του Κώστα Φιλιππίδη – συνιδρυτή του Ομίλου Ενεργών Νέων Φλώρινας και επικεφαλή του Europe Direct Δυτικής Μακεδονίας. Ο κ. Στεργίου εξέφρασε την απόλυτη πίστη του στον Κώστα Φιλιππίδη, περιγράφοντας τον ως έναν αφοσιωμένο άνθρωπο με σαφείς και καινοτόμες ιδέες για την ανάπτυξη της πόλης. Παράλληλα, τόνισε τη σημασία του Ομίλου Ενεργών Νέων Φλώρινας καθώς συμμετέχει εδώ και πολλά χρόνια σε διεθνή δίκτυα οργανισμών νεολαίας και συνεχίζει να προσφέρει ευκαιρίες εξωστρέφειας σε νέες και νέους.

Ακολούθησε σύντομος χαιρετισμός του κ. Θεόδωρου Σουμπάση, νομικός, επιχειρηματίας και πολιτευτής, ο οποίος μοιράστηκε τις εμπειρίες του μέσα από την πολυετή συνεργασία του με τον κ. Φιλιππίδη. Τόνισε τη σπουδαιότητα της ηθικής και επαγγελματικής ακεραιότητας του κ. Φιλιππίδη, καθώς και τη δέσμευσή του να υπηρετεί το κοινό καλό.

Κατόπιν, ήρθε η στιγμή του Κώστα Φιλιππίδη να λάβει τον λόγο. Με αυτοπεποίθηση και πάθος, περιέγραψε το όραμά του για μια Φλώρινα που δεν θα αφήσει κανέναν πολίτη πίσω και στην αφάνεια. Αναφέρθηκε στην ανάγκη που υπάρχει για δημιουργία νέων θέσεων εργασίας και ευκαιριών, για την εκπαίδευση των νέων, για την προώθηση του πολιτισμού και του τουρισμού. Ιδιαίτερα σημαντικό αποτελεί το γεγονός ότι ο κ. Φιλιππίδης τόνισε την αξία της διαφάνειας και της συμμετοχής των πολιτών στις αποφάσεις της δημοτικής αρχής.

Ο κ. Κώστας Φιλιππίδης δημιούργησε αίσθηση ενότητας και ελπίδας που λείπει από την πολιτική επικαιρότητα. Η ομιλία του αντικατοπτρίζει τη βαθιά δέσμευσή του να εργαστεί για την ανάπτυξη και την ευημερία όλων των κατοίκων της Φλώρινας.

Η επιτυχία αυτής της προεκλογικής ομιλίας ήταν προάγγελος μίας δυναμικής παρουσίας του κ. Κώστα Φιλιππίδη στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές καθώς οι πολίτες της Φλώρινας ανταποκρίθηκαν με ενθουσιασμό στην αξιόπιστη και φιλόδοξη πρότασή του για την πόλη τους. Αυτή η ομιλία αποτελεί ένα ισχυρό παράδειγμα του πώς η πολιτική δράση μπορεί να εμπνεύσει τους πολίτες και να δημιουργήσει μία κοινωνία που βασίζεται στις αξίες της δημοκρατίας και της αλληλεγγύης! 

https://www.youtube.com/watch?v=-s06vUrQxII&t=1581s

 

Κάνουμε Στροφή στο Μέλλον!

Στις 08/10 επιλέγουμε Δήμαρχο Κώστα Φιλιππίδη. 

#strofistomellon #kostasfilippidis