ΝΟΔΕ Φλώρινας: “Η ώρα της αλήθειας”

Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ 

Πολύ νωρίς ,και  υπεύθυνα είχαμε  προειδοποιήσει τα τοπικά κυβερνητικά στελέχη για τους κινδύνους που ελλοχεύει για την Φλώρινα η πολυδιαφημιζόμενη συγχώνευση ΑΕΙ και ΤΕΙ στην Δυτική Μακεδονία  .

Δυστυχώς  η Ν.Ε και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μας ειρωνεύθηκαν  και μας καθησύχασαν. Δήλωναν δε ότι κινδυνολογούμε και δήλωναν ότι  τίποτε από αυτά που καταγγέλλαμε δεν ισχύει και  ότι όλα θα πήγαιναν καλά για την πολύπαθη Φλώρινα .

Η αλήθεια όμως αγαπητοί του ΣΥΡΙΖΑ είναι διαφορετική από τις προσδοκίες και τα ευχολόγια σας, και δυστυχώς εμείς είχαμε δίκαιο. Από το σχέδιο Νόμου που δόθηκε για διαβούλευση προκύπτει ότι τελικά στην Φλώρινα ιδρύεται  ΜΟΝΟΝ ένα Τμήμα ( τμήμα ψυχολογίας ) στην διευρυμένη σχολή Κοινωνικών και Ανθρωπιστικών Σπουδών  αλλά παράλληλα ιδρύεται και Ινστιτούτο Ανθρωπιστικών Σπουδών στην Κοζάνη !!!

Δεν ιδρύεται δεύτερο τμήμα στην Σχολή Εικαστικών , γεγονός που θα θωράκιζε και θα  ισχυροποιούσε την εν λόγω σχολή, ( γιατί άραγε )και η Σχολή Γεωπονική Σχολή ιδρύεται με ένα τμήμα με προοπτική βέβαια να ιδρυθεί  δεύτερο τμήμα  το 2020, αφού το εγκρίνει τότε  η νέα Σύγκλητος.

Αν δεν είναι αυτό κοροϊδία τότε τι είναι ?

Δεν αρκούν τα παραπάνω αλλά έρχεται και το  περίεργο φαινόμενο, ενώ στην Φλώρινα λειτουργεί από το 1990  το Τμήμα Νηπιαγωγών  ( από 4-6 ετών ) να ιδρύεται στην Καστοριά Τμήμα Προσχολικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας (από 0-6 ετών ) . Αυτά

Κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ , το σχέδιο αυτό είναι απαράδεκτο για την Φλώρινα, και σας καλούμε ενόψει της επίσκεψης του αρμόδιου Υπουργού στην πόλη μας να θέσετε το ζήτημα στην πραγματική του διάσταση και να αποτρέψετε έστω και την τελευταία στιγμή την κατάφωρη αδικία που σχεδιάζεται για την Φλώρινα .

Η Φλώρινα δικαιούται και απαιτεί :

  • Δημιουργία δεύτερου τμήματος στην Σχολή Εικαστικών
  • Δημιουργία δεύτερου τμήματος στην Γεωπονική σχολή
  • Την Ίδρυση του Ινστιτούτου Ανθρωπιστικών Σπουδών στην Φλώρινα
  • Την ίδρυση του Τμήματος Προσχολικής Εκπαίδευσης στην Φλώρινα .

Κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ στις ερχόμενες εκλογές ο Ελληνικός λαός θα σας αποδώσει τα πρέποντα .Με την ψήφο του θα σας κατατάξει στην θέση που σας αρμόζει,  αυτήν του πολιτικού περιθωρίου στο 3% .

 Δεν αντέχει άλλο το ψέμα και την κοροϊδία .

 Λίγο πριν το τέλος κάντε τουλάχιστον τα ελάχιστα που οφείλετε στον τόπο. 

 

ΝΟ.Δ.Ε

ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

ΦΛΩΡΙΝΑΣ