ΝΟ.Δ.Ε. Φλώρινας: “Η κ. Πέρκα μάλλον ανακάλυψε τη Φλώρινα μετά το 2015”

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ της ΝΟ.Δ.Ε ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Η πολιτική της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας για την Παιδεία, έχει ως γνώμονα την υψηλή ποιότητα των σπουδών, με ιδρύματα που θα αξιολογούνται συνεχώς και δεν θα παράγουν στρατιές ανέργων στην αγορά εργασίας αλλά, επιστήμονες που θα μπορούν με την συνεχιζόμενη εκπαίδευση και κατάρτισή τους, να συνδράμουν στην παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας. Μιας χώρας η οποία, μετά τον εκπαιδευτικό και όχι μόνο Αρμαγεδώνα που πέρασε κατά τη διακυβέρνησή της από τους μαθητευόμενους μάγους του Σύριζα, έχει ανάγκη να επενδύσει στην ποιότητα σε όλους τους τομείς, με την Παιδεία να αποτελεί ακρογωνιαίο πυλώνα.

Η κ. Πέρκα, η οποία μάλλον ανακάλυψε τη Φλώρινα μετά το 2015 ή από τις ταινίες που γυρίστηκαν από διάσημους καλλιτέχνες στην αγαπημένη μας περιοχή, προφανώς είναι θιασώτης της γενικότερης πολιτικής της παράταξής της, «όλα στο πόδι, χωρίς υποδομές, χωρίς σχέδιο και όπου μας βγάλει». Φθάσαμε σε σημείο να κουνάνε το δάκτυλο, οι περαστικοί οπαδοί της πολιτικής μετριότητας και των ψηφοθηρικών λογικών. Αυτοί που ίδρυσαν τμήματα διαστημικού προσανατολισμού στην Εύβοια. Και πόσα άλλα παραδείγματα.

Ο τομέας της παιδείας για την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα. Σέβεται τους κόπους των παιδιών που φοιτούν στα ιδρύματα της χώρας, τα έξοδα των γονέων τους και προσβλέπει, στη συνεχή αναβάθμιση των σπουδών και όχι σε πτυχία χωρίς αντίκρισμα. Η Ελλάδα δεν είναι η χώρα που ονειρεύεται ο Σύριζα, κρίνοντας εξ ιδίων τα αλλότρια. Η Ελλάδα έχει τεράστιες δυνατότητες, δεν είναι η μέτρια ονείρωξη της χειρότερης κυβέρνησης που γνώρισε ο τόπος, αυτής του Αλέξη Τσίπρα και των τυχοδιωκτικών πολιτικών επιλογών του.

ΝΟ.Δ.Ε

ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

ΦΛΩΡΙΝΑΣ