Ξεκίνησε δυναμικά τον προεκλογικό του αγώνα ο υποψήφιος Βουλευτής Γιάννης Βοσκόπουλος

Ξεκίνησε δυναμικά τον προεκλογικό του αγώνα ο κ. Γιάννης Βοσκόπουλος, υποψήφιος Βουλευτής Φλώρινας με την «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ».

Συγκεκριμένα, ο κ. Βοσκόπουλος τη Δευτέρα, 24 Ιουνίου 2019, παρευρέθηκε στην πόλη του Αμυνταίου, όπου συνομίλησε με κατοίκους και φορείς της περιοχής.

Την Τρίτη, 25 Ιουνίου 2019, επισκέφθηκε τις Τοπικές Κοινότητες Νίκης, Νέου Καυκάσου, Άνω Καλλινίκης και Κάτω Καλλινίκης. Την Τετάρτη το πρωί, 26 Ιουνίου 2019, ο κ. Βοσκόπουλος συνομίλησε με παραγωγούς, πωλητές και επισκέπτες της λαϊκής αγοράς στην πόλη της Φλώρινας, ενώ το ίδιο βράδυ επισκέφθηκε τις Τοπικές Κοινότητες Ροδώνα, Φανού, Πεδινού, Βαλτονέρων, Λιμνοχωρίου και Αγίων Αναργύρων του Δήμου Αμυνταίου.

Ο υποψήφιος Βουλευτής συνομιλώντας με τους κατοίκους των παραπάνω περιοχών και γνωρίζοντας, λόγω των προηγούμενων θεσμικών του ρόλων ως Νομάρχης και Δήμαρχος, τα προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζουν, ανέφερε ότι ήρθε η ώρα η κεντρική διοίκηση να εστιάσει στην Π.Ε. Φλώρινας, και στους κατοίκους της οι οποίοι «φυλάττουν Θερμοπύλες» και να σταματήσουν οι μικροπολιτικές και οι πελατειακές σχέσεις που δημιουργούνται τόσα χρόνια από τους Βουλευτές του τόπου μας.

«Ο τόπος μας χρειάζεται ουσιαστικές και μακροπρόθεσμες λύσεις και οφείλουμε να τις δώσουμε. Στον αγώνα αυτόν για ένα καλύτερο μέλλον θέτω τον εαυτό μου στην υπηρεσία των συμπολιτών μου και της πατρίδας μου», είπε χαρακτηριστικά.

Ξεχωριστής σημασίας ήταν η επίσκεψη του υποψήφιου Βουλευτή, κ. Γιάννη Βοσκόπουλου, στον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας, κ. Θεόκλητο, με τον οποίο είχαν μια πολυετή αγαστή, δημιουργική και αποδοτική συνεργασία. Ο κ. Βοσκόπουλος ζήτησε την ευλογία και την ευχή του κ. Θεόκλητου για τον αγώνα και όλες τις δράσεις του για το καλό του τόπου μας. Επίσης, ευχαρίστησε τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας, κ. Θεόκλητο, για άλλη μια φορά, για τη σημαντική προσφορά του στην περιοχή μας, τον διαβεβαίωσε ότι θα σταθεί αρωγός στις πλούσιες δράσεις του για τους συμπολίτες μας και του ευχήθηκε από καρδιάς ο Θεός να του δίνει δύναμη να συνεχίζει το θεάρεστο και σημαντικό εκκλησιαστικό,  πνευματικό και κοινωνικό έργο του.