Οι υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ στην Π.Ε. Φλώρινας

ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ  ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ #ΤΩΡΑ ΚΚΕ 

ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΕ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Αλεξίου Ευάγγελος. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο χωριό Άλωνα Φλώρινας. Είναι 57 ετών, δασεργάτης, μέλος της Διοίκησης του Σωματείου Δασεργατών Φλώρινας, πρόεδρος του Δασεργατικού Συνεταιρισμού Αλώνων.

Βογιατζή Μαρία. Γεννήθηκε  και μεγάλωσε στο Φιλώτα Αμυνταίου Φλώρινας. Είναι 36 χρονών, Διπλωματούχος Μηχανικός Παραγωγής και Διοίκησης. Αυτοαπασχολούμενη στη συμβουλευτική και μελετητική υποστήριξη στον Αγροτικό Τομέα. Επιπλέον φοιτά στο τμήμα Γεωπονίας Φλώρινας. Είναι  μέλος της διοίκησης του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αμυνταίου.

Βυσίνης Ευάγγελος. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Φλώρινα 41 ετών, πτυχιούχος του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων στο ΤΕΙ Πάτρας. Είναι ιδιωτικός υπάλληλος, μέλος του ΔΣ του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων και Εμπορικών Υπαλλήλων Φλώρινας.

Τορλαχίδου Παναγιώτα (Γιώτα). Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Φλώρινα,  51 ετών, ιδιωτική υπάλληλος. Πρόεδρος του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων και Εμπορικών Υπαλλήλων Φλώρινας, μέλος της διοίκησης του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 6ου Δημοτικού Σχολείου Φλώρινας.