Ο Αιθεροβάμων Σύμβουλος!

Ο Αιθεροβάμων Σύμβουλος!

Πρακτικές του παρελθόντος, μας επανέφερε στη μνήμη μας, ο κ. Γεώργου με την πρόσφατη ανακοίνωση του για τα υδροπλάνα στην περιοχή.

Κατά το παρελθόν, η υποτίμηση της νοημοσύνης των συμπολιτών μας, ήταν μία προσφιλής τακτική της παράταξης του κου Γεώργου και είναι ο κύριος λόγος που βρίσκεται σήμερα στα έδρανα της αντιπολίτευσης!

Ποιες μελέτες είχατε εκπονήσει κ. Γεώργου; Είχατε πάρει τις προαπαιτούμενες εγκρίσεις από τις αντίστοιχες υπηρεσίες; Είχατε εκδώσει μελέτες για τα έργα υποδομής, πρόσβασης και μηχανολογικού εξοπλισμού; Είχατε εκπονήσει μελέτη για την προστασία της λίμνης;

Ούτε μία μελέτη δεν είχατε κ. Γεώργου. Ούτε καν την άδεια από την Κτηματική Υπηρεσία δεν είχατε λάβει κ. Γεώργου. Ούτε καν τους συνδημότες σας στην Τ.Κ. Αγ. Παντελεήμονα δεν είχατε ενημερώσει για τους περιορισμούς στην ναυσιπλοΐα, αγκυροβόληση, κολύμβηση και αλιεία που θα υπάρξουν κατά την λειτουργία του υδατοδρομίου στη λίμνη.

Μπορεί για σας η δημιουργία ενός υδατοδρομίου να είναι απλή υπόθεση και να προσπαθείτε να την εξομοιώσετε στη συνείδηση των συνδημοτών μας με τη λειτουργία στάσης αστικών λεωφορείων. Γνωρίζετε όμως καλά και ηθελημένα δείχνετε να αγνοείτε ότι η νομοθεσία σε θέματα αεροπλοΐας και εκμετάλλευσης αεροδρομίων επί υδάτινων επιφανειών είναι ιδιαίτερη αυστηρή και δεν είχατε κάνει απολύτως ΤΙΠΟΤΑ, ώστε να εξασφαλίσετε έστω κάποιους από τους προαπαιτούμενους όρους.

Η σημερινή δημοτική αρχή με συνέπεια και σεβασμό προς τον συμπολίτη μας, με γνώμονα το κοινό καλό του τόπου και των ανθρώπων του, διερεύνησε με σοβαρότητα και αίσθημα ευθύνης στη Γενική Γραμματεία του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών κάθε προοπτική που θα αναβαθμίσει το τουριστικό προϊόν της περιοχής. Το ίδιο αναμένουμε και από όσας κ. Γεώργου, να συνεργαστείτε μαζί μας για το κοινό καλό, να μας παρουσιάσετε ΟΛΕΣ τις μελέτες που αναφέρετε όπως και τα λιμναία υδατοδρόμια που λειτουργούν.

Καλή προσγείωση κε. Γεώργου !

 

Γραφείο Δημάρχου