Ο βουλευτής Γιάννης Αντωνιάδης στην δωρεάν οπτομετρική εξέταση στο Αμμοχώρι

Την Τετάρτη 06/07/2022 με  πρωτοβουλία της Γραμματέως Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της Νέας Δημοκρατίας  κ. Μαρίας Νάτσιου, σε συνεργασία με τον βουλευτή της Π.Ε Φλώρινας κ. Γιάννη Αντωνιάδη και τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Αμμοχωρίου  κ. Παύλου Αλεξιάδη, πραγματοποιήθηκε δωρεάν οπτομετρική εξέταση για  τους κατοίκους της τοπικής Κοινότητας Αμμοχωρίου. Ήταν μια ακόμα σημαντική προσφορά της Γραμματείας Κοινωνικής Αλληλεγγύης προς τους κατοίκους ,  η οποία πραγματοποιήθηκε με την ευγενική συνδρομή του Ομίλου Οπτικών « ΚΑΤΑΝΑΣ».

Ο Βουλευτής της Π.Ε Φλώρινας συγχαίρει και ευχαριστεί την Γραμματέα Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της Νέας Δημοκρατίας  κ. Μαρία Νάτσιου, τον Πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Αμμοχωρίου κ. Παύλο Αλεξιάδη  και το τοπικό συμβούλιο καθώς και τον επικεφαλή του ομίλου οπτικών «ΚΑΤΑΝΑΣ» κ. Χάρη Κάτανα για την πολύ σημαντική προσφορά τους στους κατοίκους της κοινότητας .

Ο κ. Βουλευτής δεσμεύτηκε ότι η  προσφορά δωρεάν παροχών  και σε άλλους τομείς της υγείας, σε συνεργασία με την Γραμματεία Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της Νέας Δημοκρατίας,    θα συνεχιστεί και σε άλλες μεγάλες κοινότητες της περιοχής μας.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ