Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Φλώρινας στο 3ο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με την κοινωνία στην πρώτη γραμμή

Η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Φλώρινας ευχαριστεί όλα τα εγγεγραμμένα μέλη της Οργάνωσης Μελών Φλώρινας και Οργάνωσης Μελών Αμυνταίου, τα οποία έλαβαν συμμετοχή στην ψηφοφορία για την εκλογή αντιπροσώπων του Νομού Φλώρινας και θα συμμετέχουν στο 3ο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ κατά το διάστημα 14 έως 17 Απριλίου 2022, στην Αθήνα.

Η μαζική προσέλευση μελών ξεπέρασε κάθε προσδοκία (παρά τα προβλήματα που έχουν προκύψει λόγω πανδημίας), κατά τη διάρκεια της τριήμερης εκλογικής διαδικασίας και είχε σαν αποτέλεσμα, με βάση και το εκλογικό μέτρο που υπήρχε, να εκλεγούν όλοι οι υποψήφιοι/ες σύνεδροι, τόσο από την κάλπη της Φλώρινας, όσο και από την κάλπη του Αμυνταίου.

Οι δυο οργανώσεις μας τον τελευταίο χρόνο, κάνοντας πράξη την προτροπή του Προέδρου Αλέξη Τσίπρα για άμεση διεύρυνση, όχι μόνο υπερδιπλασίασαν τα μέλη τους και την συμμετοχή στις δράσεις, αλλά βρέθηκαν έμπρακτα δίπλα στους ξεχασμένους από την κυβέρνηση πολίτες, με έτοιμες προτάσεις που θα υλοποιήσουν στην επόμενη προοδευτική κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στις εργασίες του Συνεδρίου.

Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ

Φλώρινας