Ο Υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γεράσιμος Θωμάς στη σύσκεψη τοπικών φορέων στη Φλώρινα

Στη σύσκεψη τοπικών φορέων παραβρέθηκε ο υφυπουργός περιβάλλοντος και ενέργειας Γεράσιμος Θωμάς, στα πλαίσια της περιοδείας του στη Φλώρινα, σήμερα το πρωί.

Παρόντες ήταν: ο βουλευτής Γιάννης Αντωνιάδης, ο αντιπεριφερειάρχης Γιάννης Κιοσές, ο αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης Βασίλης Άμπας, ο δήμαρχος Φλώρινας Βασίλης Γιαννάκης, ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Κώστας Σιάκος, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σάββας Σαπαλίδης, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Θωμάς Ταλλίδης και ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του δήμου Φλώρινας Στάθης Κωνσταντινίδης.

Αμέσως μετά ο κ. Θωμάς προχώρησε σε δηλώσεις και μεταξύ άλλων είπε: «Ήρθαμε εδώ για να ακούσουμε τις ιδέες της τοπικής κοινωνίας, για ότι πρέπει να γίνει και είμαι έκπληκτος που ακόμα και για τον ΑΗΣ Αμυνταίου που έχει δρομολογηθεί να κλείσει, δεν έχουν δρομολογηθεί πράγματα, επομένως η κυβέρνηση πρέπει να τρέξει πιο γρήγορα. Θα πρέπει να έχει περισσότερη κινητικότητα η κοινωνία και θα πρέπει ο νέος κόσμος να κοιτάξει καινούργιες δραστηριότητες».