Παραίτηση του δημοτικού συμβούλου Γιώργου Αντωνιάδη απ’ όλες τις θέσεις ευθύνης στον Δήμο Φλώρινας

Κύριε Δήμαρχε

Επειδή ζούμε πλέον σ’ ένα περιβάλλον όπου κυριαρχεί η μονόπλευρη ενημέρωση – πληροφόρηση – τρομοκράτηση, χωρίς αντίλογο, του πληθυσμού από τα μπουκωμένα συστημικά κανάλια και την δημοσιογραφική πορνεία.

Επειδή τηλεαστέρες ιατροί ταυτισμένοι με το καθεστώς (έχοντας το ακαταδίωκτο και το ακαταλόγιστο) εκβιάζουν τους πολίτες και επιβάλλουν ιατρικές πράξεις παραβιάζοντας την ηθική και την επαγγελματική τους ευθύνη.

Επειδή οι θεσμικοί θεματοφύλακες της κοινωνίας ή κωφεύουν ή αντιστέκονται στη διαφορετική άποψη.

Επειδή κάθε αντίθετη επιστημονική άποψη φιμώνεται, απαγορεύεται ή λοιδορείται.

Επειδή το τυραννικό νεοταξίτικο καθεστώς της χώρας μας τυλιγμένο με τον χιλιοτρυπημένο και βρώμικο μανδύα της Δημοκρατίας, στηριγμένο σε μία μονοκομματική βουλή – «στοά» (όπου ο καθένας έχει το ρόλο του) και στην ανοσία της αντιπολίτευσης, χτίζει ένα υγειονομικό και οικονομικό «απαρτχάιντ» οδηγώντας την κοινωνία στην απόλυτη καταστροφή και τους πολίτες στο διχασμό.

Επειδή η ελίτ των εξουσιαστών έχει αντικαταστήσει το Ευαγγέλιο με το μπλέ βιβλίο του «Great Reset».

Για όλα αυτά αδυνατώ να υπηρετήσω δημοκρατικούς θεσμούς.

Για τούτα και για άλλα παραιτούμαι από όλες τις θέσεις ευθύνης που μου έχουν ανατεθεί στο Δήμο Φλώρινας. Παραμένω απλό μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου για να είμαι και γω εδώ την «επόμενη μέρα», μέρα που δεν θα αργήσει να έρθει γιατί η ομερτά έσπασε και η αλήθεια αντιμετωπίζει πλέον την τηλεοπτική σύγχρονη επιστημονική βαρβαρότητα.

Γιώργος Αντωνιάδης