Παρουσία του υπουργού Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη η κοπή βασιλόπιτας της ΔΗΜΤΟ Αμυνταίου

Εκδήλωση κοπής βασιλόπιτας πραγματοποίησε το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου η ΔΗΜΤΟ Αμυνταίου της Νέας Δημοκρατίας στο ξενοδοχείο «Κλειώ» στο Αμύνταιο.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο υπουργός  Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης ο οποίος μεταξύ άλλων μίλησε για τη μεταλιγνιτική εποχή τονίζοντας ότι δεν θα έρθει χωρίς επενδυτική στήριξη στη Δυτική Μακεδονία και πως η Κυβέρνηση επεξεργάζεται σχετικό πρόγραμμα ομαλής μετάβασης ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην ανάγκη στήριξης της ιδιωτικής επένδυσης στο Ξινό Νερό.

Ο Πρωθυπουργός και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης έστειλε το δικό του μήνυμα στην εκδήλωση ενώ ο Δήμαρχος Αμυνταίου επέδωσε υπόμνημα με το οποίο ζητά σύνδεση της τηλεθέρμανσης Αμυνταίου με τη Μονάδα 5 της Πτολεμαΐδας.

Τους παρευρισκόμενους καλωσόρισε ο πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Αμυνταίου Γιώργος Τσιρώνης, ενώ χαιρετισμό απηύθυναν ο εκπρόσωπος της ΝΟΔΕ Φλώρινας Βασίλης Μπούτσης ο οποίος διάβασε και το μήνυμα του προέδρου της ΝΟΔΕ Θωμά Θεοδώρου, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Κοζάνης κ. Καρακασίδης και οι δήμαρχοι Αμυνταίου Άνθιμος Μπιτάκης και Πρεσπών Παναγιώτης Πασχαλίδης.