ΠΑΣΟΚ Φλώρινας: Ζητούμε την αναστολή της απόφασης που κηρύσσει έκπτωτη την εταιρεία «Λιγνιτωρυχεία Αχλάδας»

Συνάντηση του εκπροσώπου εργαζομένων και του κ. Παυλίδη με το μέλος της ΚΠΕ του ΠΑΣΟΚ και του γραμματέα της ΝΕ Φλώρινας.

Τις τελευταίες ημέρες η ΠΕ Φλώρινας και ιδιαίτερα οι εργαζόμενοι στα «Λιγνιτωρυχεία Αχλάδας» έγιναν αποδέκτες της  απόφασης του Υπουργού Ενέργειας να κηρύξει έκπτωτη την εταιρεία «Λιγνιτωρυχεία Αχλάδας» που οδηγεί άμεσα στην ανεργία 125 εργαζόμενους και 200 έμμεσα εργαζόμενους σε τοπικούς εργολάβους. Το τελευταίο διάστημα η ενεργειακή ανάγκη οδηγεί την Ευρώπη στην αναζήτηση λύσεων στο ζήτημα της ενέργειας όπως  την επαναλειτουργία των λιγιτικών μονάδων,  η κυβέρνηση για άλλη μια φορά αεροβατεί στην αβεβαιότητα, εκτός αν υποκρύπτονται «σενάρια» διευθέτησης….

Το ΠΑΣΟΚ διαχρονικά στέκεται δίπλα στον εργαζόμενο και ιδιαίτερα αυτήν την δύσκολη οικονομική περίοδο που η οικονομία πειθαρχεί στα συμφέροντα των λίγων.

Ζητούμε την αναστολή της απόφασης για ένα εύλογο χρονικό διάστημα όπου θα δοθεί η δυνατότητα της εξεύρεσης λύσης που θα υπηρετεί τα συμφέροντά των εργαζομένων  και την προοπτική της ΠΕ Φλώρινας.