Πασχαλινό μήνυμα του Βουλευτή Γιάννη Αντωνιάδη

Συμπατριώτισσες και συμπατριώτες

Η φετινή Μεγάλη Εβδομάδα που διανύουμε είναι ξεχωριστή από κάθε άλλη χρονιά. Τέτοιες μέρες  κάθε χρόνο περιόδευα σε όλη την Περιφερειακή Ενότητα , έβλεπα και  άκουγα τον καθένα και την κάθε  μία από σας ξεχωριστά και ανταλλάσαμε ευχές . Παράλληλα σε κλίμα κατάνυξης συμμετείχαμε στις ιερές ακολουθίες και προετοιμαζόμασταν για την μεγάλη γιορτή της Χριστιανοσύνης , το Άγιο Πάσχα. Ο φετινός εορτασμός  έχει σημαδευτεί από την επικίνδυνη πανδημία του κορωνοϊού , που μας ανάγκασε  να βιώσουμε πρωτόγνωρες καταστάσεις. Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές ,μοναδική προτεραιότητα δεν μπορεί να είναι άλλη από την προστασία της υγείας μας, αλλά και της υγείας των συνανθρώπων μας. Για το λόγο αυτό μένουμε στο σπίτι μας , ακολουθώντας τις οδηγίες των ειδικών και φροντίζουμε όλους όσους χρειάζονται την βοήθεια μας.

Φλωρινιώτισσες και Φλωρινιώτες

Το μήνυμα των άγιων ημερών που παραμένει αναλλοίωτο αιώνες τώρα είναι ότι μετά τα Πάθη και τον Γολγοθά έρχεται η Ανάσταση.  Ενωμένοι  και αποφασιστικοί, με αλληλεγγύη ,   με πίστη στις αρχές και στις αξίες της ελληνικής ψυχής και της ορθόδοξης παράδοσης , θα μπορέσουμε να βγούμε όρθιοι και νικητές και από  αυτήν την δοκιμασία.

Εύχομαι Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα με υγεία σε όλο τον κόσμο. Ιδιαίτερες ευχές στα απόδημα αδέλφια μας  και  του χρόνου να έχουμε τη δυνατότητα να γιορτάσουμε τις μέρες αυτές υγιείς με τους αγαπημένους μας ανθρώπους, όπου και αν αυτοί βρίσκονται.   

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ