Ποτέ δεν αρνηθήκαμε debate

Κυκλοφόρησε ανακοίνωση του κ. Θεοδωρίδη με τίτλο «Άρνηση κ. Μπιτάκη να προσέλθει σε δημόσιο διάλογο με κανόνες».

Ποτέ μου δεν αρνήθηκα τον διάλογο. Συμμετείχα μέχρι τώρα σε τρία (3) debate και φυσικά επιθυμώ να συμμετάσχω και σε άλλα, καθώς μου δίνεται η δυνατότητα να αναπτύξω τις θέσεις μου και να αναδείξω τις προτάσεις της Ενωτικής Πρωτοβουλίας.

Τα επιχειρήματα που καταθέσαμε και συνεχίζουμε να καταθέτουμε στην κοινωνία είναι ουσιαστικά και ο κ. Θεοδωρίδης ψεύδεται όταν αναφέρει ότι δεν έχουμε εκδώσει έντυπο με θέσεις και προτάσεις.

Το έντυπό μας περιλαμβάνει συγκεκριμένες προτάσεις, που είναι κατανεμημένες σε άξονες και είναι απόλυτα ρεαλιστικές και υλοποιήσιμες. Είναι ένα ολοκληρωμένο σχέδιο για τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών και την ανάπτυξη του τόπου. Βρίσκεται σε κάθε σπίτι και οι συνδημότες μας μπορούν να καταλάβουν το μέγεθος του ψέματος.

Η διαφορά μας με τον κ. Θεοδωρίδη είναι ότι εμείς δεσμευόμαστε να υλοποιήσουμε τις προτάσεις μας, ενώ ο ίδιος είναι σαφές πως δεν υλοποίησε ούτε μία από τις προεκλογικές εξαγγελίες που είχε κάνει το 2014 και για το λόγο αυτό οι πολίτες είναι επιφυλακτικοί απέναντί του.

Κλείνοντας, δηλώνω απερίφραστα πως δεν φοβάμαι τον δημόσιο διάλογο και είμαι στη διάθεση των δημοσιογράφων και των πολιτών να αντιπαραθέσω τις απόψεις και τις προτάσεις μου με τον απερχόμενο δήμαρχο.

 

Άνθιμος Μπιτάκης

υποψήφιος Δήμαρχος Αμυνταίου

 

Υ.Γ. Προς επίρρωση των όσων αναφέρω και προς διάψευση των όσων ψευδώς ισχυρίζεται ο κ. Θεοδωρίδης επισυνάπτω το έντυπο υλικό των προτάσεων της Ενωτικής Πρωτοβουλίας σε ηλεκτρονική μορφή. Άλλο ένα ψέμα που καταρρίπτεται αυτόματα!