Πρωτοχρονιάτικο Μήνυμα του Δημοκρατικού Πατριωτικού Κινήματος ”ΝΙΚΗ”

Στην αυγή του νέου έτους, συνηθίζεται να κάνουμε έναν απολογισμό για τον χρόνο που πέρασε και κάποιες ευχές γι’ αυτόν που θα’ ρθει. Ευχές συνηθισμένες, αλλά όχι αυτονόητες.

Το 2022, το επισκίασε ο «ιός της διχόνοιας» όπως έχουμε ονομάσει στη ΝΙΚΗ τον κορονοϊό. Με τα μέχρι τώρα δεδομένα φαίνεται να αποκαθίσταται η κατάφορη αδικία που ταλαιπώρησε χιλιάδες οικογένειες υγειονομικών, με την εμμονική αντιμετώπιση της κυβέρνησης και του Υπουργού Υγείας.

Επίσης, το 2022 είδαμε οικονομικά σκάνδαλα να γίνονται καθημερινότητα και να μας συνηθίζουν στη ανομία και την δολοπλοκία, κάτι που αποδεικνύει ότι στην πατρίδα μας τα κόμματα και οι κομματάνθρωποι συντελούν ώστε να μην συνειδητοποιούμε το βάθος της κατρακύλας μας.

Εκτός από τα οικονομικά σκάνδαλα, μας κατακλύζουν όλο και περισσότερο πρωτάκουστα ηθικά σκάνδαλα, τα οποία κρούουν εκκωφαντικά τον κώδωνα του κινδύνου και προειδοποιούν  ότι η επιστροφή στις ελληνορθόδοξες αξίες αποτελεί μονόδρομο για τη διατήρηση υγιούς κοινωνίας.

Επιπλέον, είδαμε να παρέχονται ως δωράκι της «μεγαλόψυχης» κυβέρνησης στους πολίτες μια σειρά από κουπόνια  (τα λεγόμενα vouchers). Όσο δεν γίνεται κουβέντα για παραγωγική ανασυγκρότηση και όσο δεν αγωνιζόμαστε για αυτάρκεια και αυτονομία,  συνηθίζουμε την επιδοματική πολιτική. Με την πολιτική όμως αυτή,  το κράτος μας παίρνει χρήματα από τη μία τσέπη και μας επιστρέφει μέρος αυτών υπό τη μορφή ψευτο-επιδόματος αναγκάζοντάς μας να ζούμε ως επαίτες. Παράλληλα, μαθαίνουμε τους νέους να νομιμοποιούν την τεμπελιά και να απέχουν από την χαρά του μόχθου, μη αντιλαμβανόμενοι ότι η δημιουργική εργασία καταξιώνει και ολοκληρώνει την προσωπικότητα του εργαζόμενου.

Για ένα μεγάλο μέρος από τις παθογένειες που ταλανίζουν την πατρίδα μας, ευθύνεται η κομματοκρατία, δηλαδή η παρεμβολή των κομμάτων σε κάθε πτυχή του δημόσιου βίου η οποία οδηγεί στην αναξιοκρατία, στην ασυδοσία, στην ευνοιοκρατία και στην ατιμωρησία. Γι’ αυτό, στη ΝΙΚΗ έχουμε θέσει ως αντικειμενικό σκοπό μας την κατάργηση της κομματοκρατίας.

Το 2023 δεν έρχεται με καλούς οιωνούς. Οι διεθνείς συγκυρίες δεν είναι καθόλου ευνοϊκές Ο κόσμος φαίνεται πάλι πως είναι ένα καζάνι που βράζει, με πολλά μέτωπα να είναι ανοιχτά. Όλα αυτά που ζούμε και όλα αυτά που έρχονται, δημιουργούν ένα εκρηκτικό μείγμα σε ένα αβέβαιο μέλλον, το οποίο  κάποιοι απεργάζονται με τα υπαρκτά ή ανύπαρκτα προβλήματα που καλείται να αντιμετωπίσει η ανθρωπότητα.

Σε όλα αυτά, δεν μπορούμε να παραλείψουμε την αναφορά στην γείτονα χώρα, η οποία συμπεριφέρεται διαρκώς ως ο τρομοκράτης  της γειτονιάς μας, απειλώντας καθημερινά την εδαφική μας ακεραιότητα.

Σ’ αυτές τις κρίσιμες ώρες πρέπει να διαφυλάξουμε την ενότητά μας ως έθνος, αφού βέβαια έχουμε αποφασίσει ότι επιθυμούμε την διατήρηση του ελληνικού έθνους. Εμείς «δεν πιστεύουμε ότι κληρονομήσαμε την πατρίδα μας από τους προγόνους μας, αλλά ότι την δανειζόμαστε από τα παιδιά μας». Γι’ αυτό θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε να διαφυλάξουμε σαν τα μάτια μας την Παιδεία και τα παιδιά μας, ώστε να τους παραδώσουμε μια ελεύθερη, ελληνική πατρίδα και όχι ένα χωνευτήρι λαών, θρησκειών και παραδόσεων, όπως κάποιοι επιθυμούν.

Το 2023 είναι έτος εκλογών και το Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα ΝΙΚΗ θα είναι εκεί. Θα είναι εκεί για να υπερασπιστεί την εδαφική μας ακεραιότητα και τον παραδοσιακό, ελληνικό τρόπο ζωής  Θα είναι εκεί για μια ουσιαστική επιστροφή στις ρίζες μας και στην ταυτότητά μας.

Θα είναι εκεί για να ξαναζωντανέψουμε «τον καημό της ρωμιοσύνης». Θα είναι εκεί για να πάρουμε την πατρίδα μας πίσω.

Σ’ αυτόν τον καλό αγώνα σας καλούμε να έρθετε μαζί μας. Να πυκνώσετε τις τάξεις της ΝΙΚΗΣ για μια πραγματική συμμαχία των καλοπροαίρετων Ελλήνων. Για την ΝΙΚΗ του ελληνισμού και της ανθρώπινης αξιοπρέπειας.

Καλή και ευλογημένη χρονιά.

Κοινότητα …..

Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα «ΝΙΚΗ»