Πρόσκληση του βουλευτή Γιάννη Αντωνιάδη για τις ανοιχτές ενημερωτικές συναντήσεις

Την Τρίτη 06/09/2022 κυβερνητικά κλιμάκια θα επισκεφτούν την Π.Ε Φλώρινας. Καλούμε όλους τους φορείς , τους συλλόγους  και τους πολίτες, να παραβρεθούν στις ανοιχτές ενημερωτικές συναντήσεις που θα πραγματοποιηθούν στο κτίριο της Π.Ε Φλώρινας και στην αίθουσα του ΕΒΕ , με τις παρακάτω θεματικές ενότητες:

Α) 10:00 π.μ:  Κτίριο Αποκεντρωμένης Διοίκησης Π.Ε Φλώρινας :  Σύσκεψη στην Π.Ε Φλώρινας για θέματα Αλλοδαπών –Ιθαγένειας με την παρουσία του Γενικού Γραμματέα Ιθαγένειας κ. Μπαλέρμπα Αθανάσιου ,του Διευθυντή Ιθαγένειας Ηπείρου – Δυτικής Μακεδονίας κ. Μυρωτή Κων/νο και του βουλευτή της Π.Ε Φλώρινας κ. Γιάννη Αντωνιάδη.

Β) 10:45 π.μ: Αίθουσα ΕΒΕ Φλώρινας: Σύσκεψη για θέματα που αφορούν τα φωτοβολταϊκά και τις Α.Π.Ε. με την παρουσία του  Γενικού Γραμματέα Δασών κ. Αραβώση  Κωνσταντίνου και του βουλευτή της Π.Ε Φλώρινας  κ.  Γιάννη Αντωνιάδη.

Γ) 12:00 Αίθουσα ΕΒΕ Φλώρινας : Σύσκεψη για θέματα που αφορούν χορτολιβαδικές εκτάσεις και δασικούς συνεταιρισμούς. Συνάντηση με δικαιούχους αποζημιώσεων απαλλοτριωμένων εκτάσεων του φράγματος της Τριανταφυλλιάς με την παρουσία του  Γενικού Γραμματέα Δασών κ. Αραβώση  Κωνσταντίνου και του βουλευτή της Π.Ε Φλώρινας  κ.  Γιάννη Αντωνιάδη.

Γραφείο Τύπου

 Βουλευτή Π.Ε Φλώρινας

ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ ΓΙΑΝΝΗ