Π. Πέρκα: «State of the art: Ενώ όλη η Ευρώπη επενδύει σε τηλεθερμάνσεις εμείς πετάμε εκατομμύρια επενδεδυμένο κεφάλαιο στο έργο της τηλεθέρμανσης Φλώρινας για να κάνουμε στροφή στο παρελθόν»

Προγραμματισμός συζήτησης Επίκαιρης ερώτηση της Π. Πέρκα προς τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας με θέμα: «State of the art: Ενώ όλη η Ευρώπη επενδύει σε τηλεθερμάνσεις εμείς πετάμε εκατομμύρια επενδεδυμένο κεφάλαιο στο έργο της τηλεθέρμανσης Φλώρινας για να κάνουμε στροφή στο παρελθόν»

 

Η Θεοπίστη (Πέτη) Πέρκα κατέθεσε, στις 13.11.2020, επίκαιρη ερώτηση προς τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας με θέμα: State of the art: Ενώ όλη η Ευρώπη επενδύει σε τηλεθερμάνσεις εμείς πετάμε εκατομμύρια επενδεδυμένο κεφάλαιο στο έργο της τηλεθέρμανσης Φλώρινας για να κάνουμε στροφή στο παρελθόν». H ερώτηση είχε κατατεθεί αρχικά στις 22.09.2020 (υπ’ αριθμ. 9862) αλλά δεν απαντήθηκε από τον κ. Χατζηδάκη και ως εκ τούτου η κ. Πέρκα με γνώμονα την ανάδειξη του θέματος στο πλαίσιο του Κοινοβουλευτικού ελέγχου της Κυβέρνησης επανέρχεται, με μετατροπή της ερώτησης σε επίκαιρη. Η συζήτηση της επίκαιρης ερώτησης προγραμματίστηκε για αύριο, Παρασκευή, 20.11.2020 και ώρα 09:00 πμ.