Συγχαρητήριο μήνυμα του βουλευτή Γιάννη Αντωνιάδη για τους επιτυχόντες στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση

Συγχαίρω από καρδιάς όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στις φετινές πανελλαδικές εξετάσεις. Οι δύσκολες συνθήκες που επέφερε η πανδημία κατέστησαν δυσκολότερη  τον προσπάθεια μαθητών, καθηγητών και γονέων.

Στους επιτυχόντες εύχομαι καλές σπουδές και  η εισαγωγή τους  στα πανεπιστημιακά εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας να αποτελέσει την  αφετηρία για την κατάκτηση επιστημονικών γνώσεων και νέων εμπειριών στην ζωή τους.

Στους μαθητές  που δεν κατόρθωσαν, σε αυτή την πρώτη τους προσπάθεια, να εκπληρώσουν τους στόχους τους,  τους  προτρέπω  να συνεχίσουν με αισιοδοξία και θάρρος τον αγώνα. Στην ζωή είναι βέβαιο ότι  θα υπάρξουν πολλές ακόμη ευκαιρίες, για να δικαιωθεί ο μόχθος  και να επιτευχθούν τα όνειρά σας.

Οι εκπαιδευτικοί και οι γονείς κλήθηκαν φέτος να διδάξουν και να προετοιμάσουν τα παιδιά με διαφορετικό τρόπο και σε συνθήκες πρωτόγνωρες για όλους. Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια, τόσο στους εκπαιδευτικούς για την προσήλωση στο έργο τους και την ικανότητα να διαχειριστούν την νέα πραγματικότητα που επέβαλε η πανδημία, όσο και στους γονείς που υπήρξαν οι στυλοβάτες της προσπάθειας των παιδιών.

Τέλος θα ήθελα να καλωσορίσω τους νέους φοιτητές των Πανεπιστημιακών Σχολών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας  με έδρα τη Φλώρινα και να τους ευχηθώ καλές σπουδές και καλή διαμονή στην φιλόξενη πόλη μας.

 

Ο Βουλευτής ΠΕ Φλώρινας

ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ