Συγχαρητήριο μήνυμα του Δημάρχου Φλώρινας προς τις «Σάρισες»

Ως Δήμαρχος Φλώρινας εκφράζω τα πιο θερμά μου συγχαρητήρια προς τον Α.Σ.Ε.Α. «Σάρισες» Φλώρινας για τις μεγάλες επιτυχίες αθλητών και αθλητριών του το προηγούμενο διάστημα, στο άθλημα της επιτραπέζιας αντισφαίρισης.

Η κατάκτηση του πρωταθλήματος Ελλάδος, στις νεάνιδες, για δεύτερη συνεχή χρονιά, από τις αθλήτριες Χρυσή Φωτιάδου, Δέσποινα Άμπα και Γεωργία Πρωτοπαπαδάκη, αποτελεί την κορυφή των διακρίσεων και μας γεμίζει περηφάνια και αισιοδοξία.

Όπως και η κατάκτηση της πρώτης θέσης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παγκορασίδων από την Γεωργία Σπανού, η κατάκτηση της δεύτερης θέσης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παμπαίδων από τον Χρυσοβαλάντη Σαμπαλή και η κατάκτηση της τρίτης θέσης από τις Χρυσή Φωτιάδου και Δέσποινα Άμπα στην τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Νεανίδων.

Το πλήθος αυτό των διακρίσεων έρχεται να προστεθεί στην απόλυτα επιτυχημένη διοργάνωση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παμπαίδων – Παγκορασίδων, που έλαβε χώρα στο ΔΑΚ Φλώρινας, στο οποίο ο Δήμος Φλώρινας ήταν συνδιοργανωτής.

Για άλλη μια φορά συγχαίρω τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του συλλόγου, το προπονητικό team, όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες, αλλά και τους γονείς τους, που μέσα από την συστηματική δουλειά πετυχαίνουν σημαντικές διακρίσεις πανελλήνιας εμβέλειας, συνεισφέρουν στην ανάπτυξη του αθλητικού τουρισμού και αποτελούν ξεχωριστό παράδειγμα για όλους μας.

 

Βασίλης Γιαννάκης

Δήμαρχος Φλώρινας