Συγχαρητήριο του βουλευτή Γιάννη Αντωνιάδη στον οδηγό αγώνων Τάσο Χατζηχρήστο

Θέλω να συγχαρώ για ακόμα μια  φορά τον οδηγό αγώνων, συμπατριώτη και φίλο Τάσο Χατζηχρήστο για την επιτυχία του στο 9ο Greece Offroad 4×4 που διεξήχθη προ ολίγων ημερών στο Άργος Ορεστικό.

Ο Τάσος και ο συνοδηγός του Δημήτρης Παπαδόπουλος κατέλαβαν την δεύτερη θέση σε έναν απαιτητικό και επίπονο αγώνα ενώ τιμήθηκαν ως το μοναδικό πλήρωμα από την Βόρεια Ελλάδα και ο Τάσος ως 1ος τοπικός οδηγός. Αυτές οι επιτυχίες είναι αποτέλεσμα της μακροχρόνιας ενασχόλησης και αγάπης του Τάσου με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Ακόμα θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία στον Τάσο και το πλήρωμα του στο Ράλλυ Ακρόπολις, στις 4 και 5 Ιουνίου. Η παρουσία του σε αυτόν τον ιστορικό αγώνα –θεσμό ,  είναι ιδιαίτερα σημαντική και προβάλει την Φλώρινα.

Τέλος θα ήθελα να σταθώ και στην γενναιόδωρη και ανιδιοτελή  πράξη του Τάσου προς την Α/Δ Φλώρινας με την προσφορά δύο οχημάτων για την αστυνόμευση της περιοχής. Τέτοιες ενέργειες είναι αξιέπαινες,  αναβαθμίζουν τον υλικοτεχνικό εξοπλισμό της αστυνομίας και βελτιώνουν το επίπεδο ασφάλειας προς όφελος του κοινωνικού συνόλου.

 

Ο Βουλευτής ΠΕ Φλώρινας

ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ