Συνάντηση με τους επιτυχόντες του Προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας είχε ο Δήμαρχος Φλώρινας Βασίλης Γιαννάκης

????????????????????????????????????

Με 48 επιτυχόντες του Προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας συναντήθηκε ο Δήμαρχος Φλώρινας κ. Βασίλης Γιαννάκης, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δήμου.

Καλωσορίζοντας τους στο Δήμο Φλώρινας ο κ. Γιαννάκης ζήτησε απ’ όλους συνεργασία και αποτελεσματικότητα, προκειμένου να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα που δεν είναι άλλο, από την εξυπηρέτηση των συνδημοτών μας.

Αναλυτικά ο κ. Δήμαρχος ανέφερε:

«Με ιδιαίτερη χαρά σας καλωσορίζω στην οικογένεια του Δήμου Φλώρινας. Ο Δήμος, όπως γνωρίζετε, δεν είναι μία αφηρημένη έννοια, δεν είναι κάτι απρόσωπο, είναι η δημοτική αρχή και όλοι οι δημότες. Είμαστε όλοι εμείς.

Από σήμερα και για 8 μήνες τα χωρικά όρια του δήμου θα είναι ο κοινός τόπος δράσης μας, ο κοινός τόπος μέριμνάς μας.

Τα τελευταία χρόνια είναι αλήθεια ότι ζούμε δύσκολες οικονομικές συνθήκες, οι οποίες έχουν επιδεινωθεί και έχουν γίνει δυσμενέστερες εξαιτίας και της ενεργειακής κρίσης που περνάμε.

Θέλω να γνωρίζετε ότι από την πρώτη στιγμή που αναλάβαμε την διοίκηση, εγώ και οι συνεργάτες μου εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι, προσπαθούμε να ανοίξουμε θέσεις εργασίας με στόχο την κάλυψη των πολυποίκιλων λειτουργικών αναγκών του δήμου.

Το πρόγραμμα της κοινωφελούς εργασίας, με το οποίο, από σήμερα, προσλαμβάνεστε, κινείται προς αυτή την κατεύθυνση. Βέβαια δεν σταματάμε εδώ, προσπαθούμε να βγάλουμε και νέες θέσεις, προσπαθούμε να βγάλουμε μόνιμες θέσεις, σε συνεργασία με το Υπουργείο Εσωτερικών, ώστε να καταπολεμήσουμε όσο είναι δυνατόν την ανεργία που πλήττει την περιοχή μας.

Ο Δήμαρχος, οι Αντιδήμαρχοι, οι δημοτικοί σύμβουλοι, οι διευθυντές, οι προϊστάμενοι, εφαρμόζουμε ένα ανθρωποκεντρικό μοντέλο διοίκησης. Ο σύγχρονος τρόπος διοίκησης επιβάλλει να έχουμε καλές σχέσεις, η διοίκηση με τους υπαλλήλους, η διοίκηση με όλους εσάς και αντίστροφα. Μόνο έτσι θα μπορέσουμε να εξασφαλίσουμε ένα υγιές εργασιακό περιβάλλον για όλους και να κάνουμε τον Δήμο ομορφότερο και ελκυστικότερο. Από την Τρίτη, εσείς μαζί με τους μόνιμους υπαλλήλους, θα είστε η εικόνα του Δήμου προς τους δημότες.

Σας ευχαριστώ από τώρα για αυτά που θα προσφέρετε και σας εύχομαι υγεία, δύναμη και καλή επιτυχία στα νέα καθήκοντά σας».

Στη συνάντηση παρευρέθησαν επίσης οι Αντιδήμαρχοι Φλώρινας κ.κ. Παναγιώτης Νώτας, Νικόλαος Γρηγοριάδης, Κωνσταντίνος Σακουλέβας, Νικόλαος Μουρατίδης, Βασίλειος Χατζητιμοθέου, Βασίλειος Νίκλης και Σοφία Φουδούλη, οι διευθυντές των υπηρεσιών και υπηρεσιακοί παράγοντες.

????????????????????????????????????
????????????????????????????????????
????????????????????????????????????
????????????????????????????????????