Συνάντηση της Προέδρου Αγροτικού Συλλόγου Αμυνταίου με τον Υφυπουργό και τον Γ. Γραμματέα Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων

Με τον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Σκρέκα Κωνσταντίνο και τον Γενικό Γραμματέα Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Στρατάκο Γεώργιο, είχε συνάντηση χθες, Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2019, η Πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Δήμου Αμυνταίου, Κρητικού Διαμάντω, με την παρουσία του Βουλευτή Ν. Φλώρινας Αντωνιάδη Γιάννη. Τα κυριότερα θέματα που συζητήθηκαν και που αφορούσαν τη συνάντηση ήταν πρώτον, η αποζημίωση για τις πρώιμες ποικιλίες ροδάκινων-επιτραπέζιου και συμπύρηνου-, οι οποίες απορροφήθηκαν σε πολύ χαμηλές τιμές για χυμοποίηση. Το επόμενο θέμα ήταν το υπερβολικό ενοίκιο που έχει επιβάλλει η ΕΤΑΔ σε αγρότες των κοινοτήτων Φαραγγίου, Μανιακίου και Βεγόρας. Τόσο ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, όσο και ο Γενικός Γραμματέας υποσχέθηκαν οτι θα δουν τα δύο παραπάνω θέματα και θα προσπαθήσουν να δώσουν λύση.

Μετά τη συνάντηση ο Βουλευτής Ν. Φλώρινας Αντωνιάδης Γιάννης και η Πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Δήμου Αμυνταίου, Κρητικού Διαμάντω, δήλωσαν πως θα αγωνίζονται και θα διεκδικούν λύσεις για τα θέματα και τα προβλήματα των παραγωγών της ακριτικής περιοχής μας.

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

ΔΗΜΟΥ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ