Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη με τη συμπαραστάτη του πολίτη και της επιχείρησης

Με τη συμπαραστάτη του πολίτη και της επιχείρησης κ. Τάσα Σιώμου συναντήθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φλώρινας κ. Στέφανος Μπίρος την Πέμπτη 1 Οκτωβρίου στα γραφεία της Π.Ε. Φλώρινας.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν η Αντιπεριφερειάρχης Ενέργειας, Περιβάλλοντος και Μεταφορών κ. Ελισσάβετ Παναγιωτίδου και οι προϊστάμενοι των διευθύνσεων της Π.Ε. Φλώρινας.

Ο θεσμός του συμπαραστάτη του πολίτη και της επιχείρησης είναι ανεξάρτητος, έχει διαμεσολαβητικό χαρακτήρα και λειτουργεί σαν σκαλοπάτι ανάμεσα στον πολίτη και τις υπηρεσίες με στόχο τη βελτίωση του τρόπου λειτουργίας της δημόσιας διοίκησης. Έχει τεθεί σε λειτουργία εδώ και έναν περίπου χρόνο με πρωτοβουλία της Περιφέρειας Δ. Μακεδονίας.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης έγινε ενημέρωση από την κ. Σιώμου με στόχο τη βελτίωση και την καλύτερη λειτουργία των υπηρεσιών της Π.Ε. Φλώρινας και διεξοδική συζήτηση γύρω από τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες κατά την εξυπηρέτησή τους από αυτές.

Από την πλευρά του ο κ. Μπίρος, αφού ευχαρίστησε την κ. Σιώμου για την επίσκεψη, δήλωσε πως τα συμπεράσματα της συζήτησης θα αναδειχθούν και θα συζητηθούν στα επόμενα περιφερειακά συμβούλια.

 

Βίντεο από τις δηλώσεις στην ηλεκτρονική διεύθυνση:

https://www.youtube.com/watch?v=PtFDWC0JRkM&feature=youtu.be