Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Φλώρινας με τον διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Φλώρινας

Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Φλώρινας με τον διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Φλώρινας

Συνάντηση με τον Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Φλώρινας κ. Χρήστο Παπούλκα πραγματοποίησαν ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φλώρινας κ. Στέφανος Μπίρος και ο Αντιπεριφερειάρχης Ενέργειας, Περιβάλλοντος και Μεταφορών Δ. Μακεδονίας κ. Κων/νος Γέρου, την Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου, στα γραφεία της Π.Ε. Φλώρινας.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο κ. Παπούλκας ενημέρωσε τους Αντιπεριφερειάρχες για την υφιστάμενη κατάσταση αλλά και τις απαιτούμενες παρεμβάσεις στις κτιριακές υποδομές καθώς και τις ανάγκες που υπάρχουν σε ιατρικό εξοπλισμό, προκειμένου να διασφαλιστεί η εύρυθμη λειτουργία του νοσοκομείου.

Επιπρόσθετα, ο νέος διοικητής ενημερώθηκε για τα έργα που έχει προγραμματίσει να υλοποιήσει στο νοσοκομείο η Π.Ε. Φλώρινας, όπως η επισκευή της στέγης στο τμήμα νεφροπαθών, η κατασκευή νέων οικίσκων για τα οχήματα του ΕΚΑΒ αλλά και η προμήθεια χειρουργικών εργαλείων και λοιπού ιατρικού εξοπλισμού μέσω του τοπικού πόρου (έργο ύψους περίπου 200.000 ευρώ) που θα συζητηθεί στο επόμενο Περιφερειακό Συμβούλιο.

Όπως δήλωσε ο κ. Μπίρος: “Στόχος της παρούσας περιφερειακής αρχής είναι να συμβάλλει με κάθε τρόπο στην εύρυθμη λειτουργία του Γενικού Νοσοκομείου Φλώρινας. Η συνεργασία μας είναι δεδομένη και πιστεύουμε ότι με τις πρωτοβουλίες αυτές που έχουμε αναλάβει θα βοηθήσουμε στην αναβάθμιση των υπηρεσιών που παρέχει το νοσοκομείο στους πολίτες της Π.Ε. Φλώρινας”