Συνάντηση του Βουλευτή Γιάννη Αντωνιάδη με τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Αχλάδας Αντωνιάδη Πέτρο

Με τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Αχλάδας Αντωνιάδη Πέτρο, συναντήθηκε ο βουλευτής της Π.Ε Φλώρινας  Γιάννης Αντωνιάδης και συζήτησαν για όλα τα θέματα που απασχολούν την τοπική κοινότητα.

Συγκεκριμένα συζητήθηκαν, η ομαλή λειτουργία τους ΑΗΣ Μελίτης και των εξορυκτικών δραστηριοτήτων γύρω από την Αχλάδα, οι αποζημιώσεις από τις απαλλοτριώσεις, η δυνατότητα εγκατάστασης φωτοβολταϊκού  πάρκου  από την κοινότητα Αχλάδας, η προοπτική μετεγκατάστασης του οικισμού καθώς και θέματα που αφορούν την απασχόληση και την καθημερινότητα των κατοίκων.

Επισημάνθηκε και από τις δύο πλευρές η δυσκολία που υπάρχει για την πραγματοποίηση λαϊκής συνέλευσης με την συμμετοχή όλων των κατοίκων του χωριού, λόγω των περιοριστικών μέτρων που έχουν ληφθεί για την αποτροπή της διασποράς του κορονοϊού.

Ο κ. βουλευτής επισήμανε στον  πρόεδρο ότι τα θέματα της τοπικής κοινότητας βρίσκονται διαρκώς στην ατζέντα των διεκδικήσεων του και δεσμεύτηκε να μεταφέρει τα αιτήματα των κατοίκων στη συνάντηση που θα πραγματοποιήσει  με τον αρμόδιο υπουργό κ. Σκρέκα στο προσεχές διάστημα.

 

 

 

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ