Συνάντηση του Βουλευτή Γιάννη Αντωνιάδη με τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρο Θεοδουλίδη

Την Τρίτη 09 Μαρτίου 2021 , ο βουλευτής της Π.Ε Φλώρινας κ. Γιάννης Αντωνιάδης συναντήθηκε με τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας κ. Θεόδωρο Θεοδουλίδη. Παρών στη συνάντηση ήταν και ο αντιπρύτανης κ. Γιώργος Ιορδανίδης.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν η διατήρηση και η λειτουργία  όλων των υπαρχόντων τμημάτων του Πανεπιστημίου καθώς και το ενδεχόμενο ίδρυσης νέων τμημάτων. Ακόμα η συμμετοχή του Πανεπιστημίου στο Σ.Δ.Α.Μ  ( Σχέδιο Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης) και τα οφέλη που θα προκύψουν από αυτήν καθώς και τα προβλήματα που έχουν προκύψει και στην πανεπιστημιακή κοινότητα από την πανδημία. Τέλος έγινε εκτενής αναφορά για τα Πανεπιστημιακά Τμήματα της Φλώρινας και για τις βελτιώσεις που θα πραγματοποιηθούν στις υφιστάμενες κτιριακές υποδομές της σχολής Κοινωνικών και Ανθρωπιστικών Σπουδών,  καθώς ήδη έχει ξεκινήσει η διαδικασία δημοπράτησης τους.

Συμφωνήθηκε ο κ. Βουλευτής να μεταφέρει τα αιτήματα της πρυτανείας στον υφυπουργό Παιδείας ,αρμόδιο για θέματα Ανώτατης Εκπαίδευσης κ. Άγγελο Συρίγο, σε συνάντηση που θα πραγματοποιήσει μαζί του στο προσεχές διάστημα.

 

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ 

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Π.Ε ΦΛΩΡΙΝΑΣ