Συνάντηση του βουλευτή Γιάννη Αντωνιάδη με την Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Δασών Φλώρινας Σοφία Γλούφτση

Με την Προϊστάμενη της Διεύθυνσης Δασών Φλώρινας κ. Σοφία Γλούφτση συναντήθηκε ο βουλευτής Π.Ε  Φλώρινας κ. Γιάννης Αντωνιάδης.

Ο κ. Αντωνιάδης εξέφρασε την ικανοποίηση του και ζήτησε από την διευθύντρια να μεταφέρει τις ευχαριστίες του προς όλους τους εργαζόμενους της Διεύθυνσης Δασών Φλώρινας για τις προσπάθειες που κατέβαλλαν προκειμένου να δοθούν τα καυσόξυλα στους δικαιούχους νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά.

Από την πλευρά της η κ. Γλούφτση επισήμανε ότι το 2020 υπήρξε έγκαιρη χορήγηση των καυσόξυλων με παράλληλη αύξηση των διανεμόμενων ποσοτήτων. Τόνισε ακόμα ότι έχουν μοιραστεί ήδη οι συστάδες στους συνεταιρισμούς και από την πλευρά της Διεύθυνσης Δασών Φλώρινας έχουν  ξεκινήσει οι προσημάνσεις για την έγκαιρη υλοτομία των καυσόξυλων και την διάθεση αυτών στους δικαιούχους με σκοπό την ολοκλήρωση της διαδικασίας νωρίτερα και φέτος

Ο κ. βουλευτής δεσμεύτηκε  να μεταφέρει το θέμα  στον αρμόδιο υπουργό έτσι ώστε να εξασφαλιστεί  άμεσα η  χρηματοδότηση προκειμένου να  δοθούν έγκαιρα  τα καυσόξυλα  στους δικαιούχους.

 

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ 

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Π.Ε ΦΛΩΡΙΝΑΣ