Συνάντηση του βουλευτή Γιάννη Αντωνιάδη με τον νέο  Αστυνομικό Διευθυντή της Α.Δ. Φλώρινας Παναγιώτη Γεωργιάδη

Με τον νέο  Αστυνομικό Διευθυντή της Α.Δ  Φλώρινας κ. Παναγιώτη Γεωργιάδη ,συναντήθηκε ο βουλευτής της Π.Ε Φλώρινας Γιάννης Αντωνιάδης.

Ο κ. βουλευτής συνεχάρη τον κ. Γεωργιάδη για την ανάληψη των νέων του καθηκόντων και του ευχήθηκε καλή επιτυχία και δύναμη στο απαιτητικό έργο του.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ανταλλάχθηκαν απόψεις, συζητήθηκαν όλα τα θέματα που απασχολούν την αστυνόμευση και την ασφάλεια της περιοχής καθώς και τα ζητήματα  που απασχολούν το ένστολο προσωπικό της Αστυνομίας.

Ο κ. βουλευτής ζήτησε από τον κ. Γεωργιάδη να μεταφέρει τις θερμές ευχαριστίες προς όλο το προσωπικό των υπηρεσιών της Α.Δ Φλώρινας για τις τεράστιες προσπάθειες που καταβάλλουν καθημερινά για την διατήρηση της έννομης τάξης και της ασφάλειας σε μια ευαίσθητη ακριτική περιοχή όπως είναι η Φλώρινα και τόνισε ότι είναι δίπλα  σε αυτήν την προσπάθεια για να στηρίξει τον αγώνα τους και τα δίκαια αιτήματα τους.

Τέλος συμφωνήθηκε η συνέχιση της αγαστής συνεργασίας προς όφελος της τοπικής κοινωνίας και των υπηρετούντων στην Α.Δ Φλώρινας.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ