Συνάντηση του Βουλευτή Γιάννη Αντωνιάδη στο Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων με τη διευθύντρια του υπουργού Χριστίνα Μπουσουλέγκα

Τη Δευτέρα, 14 Φεβρουαρίου 2022, ο βουλευτής Φλώρινας Γιάννης Αντωνιάδης είχε συνάντηση στο Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων με τη Δ/ντρια του υπουργού, κα Χριστίνα Μπουσουλέγκα. Δύο ήταν τα βασικά θέματα της συνάντησης. Το πρώτο αφορά στο πρόβλημα που υπάρχει εδώ και πολλά χρόνια με τίτλους ιδιοκτησίας σε εργατικές κατοικίες στην περιοχή του Αμυνταίου.

Το δεύτερο αφορά στη δυνατότητα των οικοδόμων της Φλώρινας να εγγράφονται στο Ταμείο Ανεργίας με τις διατάξεις που ίσχυαν ως τον Αύγουστο του 2021.

Η κα Μπουσουλέγκα, ως προς το θέμα με τις εργατικές κατοικίες είπε πως πρόκειται για ένα σύνθετο πρόβλημα το οποίο υποσχέθηκε πως θα το δει από κοινού με τις υπηρεσίες του υπουργείου για συντόμευση των διαδικασιών, όταν όμως ολοκληρωθεί η ψήφιση του νομοσχεδίου για τον ΕΦΚΑ που συζητείται στη Βουλή αυτές τις μέρες. Ως προς το θέμα των οικοδόμων, και για αυτό θα αναζητηθεί λύση στο ίδιο διάστημα, όταν επίσης θα έχει ολοκληρωθεί η ψήφιση του νομοσχεδίου και σε συνεννόηση με τη διοίκηση του ΟΑΕΔ.

 

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ