Συνάντηση του Βουλευτή Γιάννη Αντωνιάδη και των Δημάρχων Φλώρινας και Αμυνταίου με το νέο πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της ΔΕΗ Γιώργο Στάσση

Την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2019, ο βουλευτής Φλώρινας κ. Γιάννης Αντωνιάδης, μαζί με τους Δημάρχους Αμυνταίου κ. Άνθιμο Μπιτάκη και Φλώρινας κ. Βασίλη Γιαννάκη, συναντήθηκαν με το νέο πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της ΔΕΗ κ. Γιώργο Στάσση. Συζητήθηκαν τα φλέγοντα θέματα της τηλεθέρμανσης Αμυνταίου (ολοκλήρωση δύο μονάδων βιομάζας) και της τηλεθέρμανσης Φλώρινας, μέσα από την άμεση χορήγηση των υπολοίπων ποσών του αναπτυξιακού πόρου της ΔΕΗ (περίπου 10 εκ. ευρώ).
Ο κ. Αντωνιάδης, έθεσε επίσης προς τον κ. Στάσση το θέμα του διπλασιασμού των δόσεων για τους αγρότες των Δήμων Φλώρινας και Αμυνταίου που χρωστούν στη ΔΕΗ. Ο βουλευτής εξήγησε στον κ. Στάση πως όλες αυτές τις δεκαετίες, οι αγρότες στους παραπάνω Δήμους, έχουν υποστεί ανεπανόρθωτες ζημιές από τις γεωτρήσεις της ΔΕΗ, με αποτέλεσμα κάθε χρόνο να κάνουν νέες πιο βαθιές γεωτρήσεις για να ποτίσουν τα χωράφια τους. Ήρθε η ώρα και η ΔΕΗ να δείξει την ανάλογη ευαισθησία προς τον αγροτικό κόσμο και απλά να διευκολύνει τους αγρότες, διπλασιάζοντας τις δόσεις σε όσους από αυτούς χρωστούν στη ΔΕΗ. Ο κ. Στάσσης δεσμεύτηκε για την άμεση καταβολή του αναπτυξιακού πόρου στους επόμενους δύο μήνες και ως προς το διπλασιασμό των δόσεων προς τους αγρότες θα απαντήσει στο βουλευτή αφού εξετάσει το θέμα.