Συνάντηση του βουλευτή Γιάννη Αντωνιάδη με παραγωγούς

Την Δευτέρα 10/10/2022 ο βουλευτής της Π.Ε. Φλώρινας κ. Γιάννης Αντωνιάδης, συναντήθηκε στο πολιτικό του γραφείο με παραγωγούς μήλων, φουντουκιών, αμυγδάλων , μύρτιλων και ιπποφαούς.

Κύριο θέμα της συνάντησης ήταν οι αποζημιώσεις των παραγωγών για τις ζημιές που υπέστησαν οι δεντροκαλλιέργειες τους από τον παγετό,  στο προανθικό στάδιο .  Οι παραγωγοί ( κυρίως των μήλων) από την πλευρά τους μετέφεραν στον κ. Βουλευτή ότι έχουν σημειωθεί  καθυστερήσεις  στις αποζημιώσεις με αποτέλεσμα να υπάρχουν δυσκολίες στην παραγωγή καθώς το κόστος είναι μεγάλο και δεν μπορούν να ανταποκριθούν στα έξοδα.

Ο κ. Αντωνιάδης για μια ακόμα φορά επανέλαβε την σταθερή του θέση για την έγκαιρη καταβολή των αποζημιώσεων στους αγρότες, αναγνωρίζοντας παράλληλα  το δίκαιο των αιτημάτων τους. Ο κ. Βουλευτής αναγνώρισε ότι  έχουν υπάρξει κάποιες καθυστερήσεις και για αυτό το λόγο θα πραγματοποιήσει συναντήσεις (με την παρουσία και εκπροσώπου των παραγωγών)  με  τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Γεωργαντά  και με υπηρεσιακούς παράγοντες του Υπουργείου και του ΕΛΓΑ, για να επισπευστούν οι διαδικασίες στις πληρωμές.

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

 ΒΟΥΛΕΥΤΗ  Π.Ε. ΦΛΩΡΙΝΑΣ

ΓΙΑΝΝΗ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ