Συνάντηση του βουλευτή Γιάννη Αντωνιάδη με τον νέο  διοικητή της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας Μπογιατζίδη Παναγιώτη

Την Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2019   ο βουλευτής της Π.Ε Φλώρινας κ. Γιάννης Αντωνιάδης συναντήθηκε στην Θεσσαλονίκη με τον νέο  διοικητή της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας κ. Μπογιατζίδη Παναγιώτη, στην αρμοδιότητα του οποίου υπάγονται το Νοσοκομείο Φλώρινας και οι υπόλοιπες δομές υγείας του νομού (ΚΕΦΙΑΠ Αμυνταίου και Φλώρινας, Κέντρο Υγείας Αμυνταίου, Περιφερειακό Πολυδύναμο Ιατρείο Πρεσπών).

Στη συνάντηση, η οποία διεξήχθη σε πολύ καλό κλίμα , συζητήθηκαν όλα τα εκκρεμή θέματα και μεγάλα ζητήματα που αφορούν το Νοσοκομείο Φλώρινας και τις υπόλοιπες δομές που ανήκουν σε αυτό.

Ο κ. βουλευτής τόνισε ότι η εύρυθμη λειτουργία του νοσοκομείου και η παροχή ποιοτικών υπηρεσιών  στους ασθενείς αποτελεί ύψιστη υποχρέωση της πολιτείας προς τους κατοίκους της ακριτικής μας περιοχής και  για αυτόν το λόγο ζήτησε από τον νέο διοικητή την συμβολή του προς αυτήν την κατεύθυνση. Ο κ. Διοικητής ευχαρίστησε τον κ. Βουλευτή για την επίσκεψη και τον διαβεβαίωσε ότι από την πρώτη  ημέρα της ανάληψης των καθηκόντων του έχει ενημερωθεί για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Νοσοκομείο της Φλώρινας, το Κέντρο Υγείας Αμυνταίου  και οι υπόλοιπες δομές. Για το λόγο αυτό βρίσκεται σε ανοιχτή επικοινωνία με την διοίκηση του Νοσοκομείου και το Υπουργείο Υγείας.

Τέλος συμφωνήθηκε να υπάρχει αγαστή συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών για την προώθηση και επίλυση  των ζητημάτων του Νοσοκομείου Φλώρινας και των δομών υγείας  προς όφελος των ασθενών της περιοχής.

 

 

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ