Συνάντηση του βουλευτή Γ. Αντωνιάδη για τη διεκπεραίωση όλων των εκκρεμών συντάξεων του ν. Φλώρινας με τον υπ. Εργασίας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Κ. Χατζηδάκη

Τη Δευτέρα 1 Αυγούστου 2022, ο βουλευτής Φλώρινας Γιάννης Αντωνιάδης είχε συνάντηση στο υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων με τον υπουργό κ. Κωστή Χατζηδάκη. Η συνάντηση έγινε προκειμένου να ενημερωθεί ο βουλευτής για τις εκκρεμείς συντάξεις στο νομό Φλώρινας, αλλά και για τη γενικότερη προσπάθεια του υπουργείου ώστε να επιταχυνθούν οι διαδικασίες απονομής συντάξεων, επικουρικών και εφάπαξ.

Ο κ. Χατζηδάκης ενημέρωσε το βουλευτή πως το καλοκαίρι του 2021 οι εκκρεμείς συντάξεις στο νομό Φλώρινας ανέρχονταν σε 882 ενώ σήμερα είναι μόλις 121 με προοπτική να μην υπάρχει καμία εκκρεμότητα στα τέλη του μήνα, ενώ παράλληλα τον διαβεβαίωσε πως ο ρυθμός απονομής τους έχει αυξηθεί σημαντικά με στόχο σύντομα να αποδίδονται μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα. Ο βουλευτής ευχαρίστησε τον κ. υπουργό για την ενημέρωση, τού επεσήμανε το θετικό αντίκτυπο που έχει στην κοινωνία η προσπάθεια που γίνεται από το υπουργείο Εργασίας, με αντίπαλο τη γραφειοκρατία και τις παθογένειες του παρελθόντος και ανανέωσαν το ραντεβού τους για τους επόμενους μήνες ώστε να αξιολογήσουν τα νέα δεδομένα που θα έχουν προκύψει.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ