Συνέντευξη του βουλευτή Γιάννη Αντωνιάδη για τα τρέχοντα θέματα

Για τις τρέχουσες εξελίξεις μίλησε σε συνέντευξη που παραχώρησε στα ΜΜΕ ο βουλευτής Π.Ε. Φλώρινας Γιάννης Αντωνιάδης την Παρασκευή 4 Μαρτίου στο γραφείο του.

Αναλυτικά ο βουλευτής είπε:

“Καλό μεσημέρι!

Ευχαριστώ πολύ για την παρουσία σας σήμερα σε αυτήν τη συνέντευξη  τύπου, η οποία θα περιλαμβάνει διάφορα τρέχοντα θέματα. Ξεκινάω με το θέμα της εισβολής της Ρωσίας στην Ουκρανία, την οποία καταδικάζουμε απερίφραστα. Πρόκειται για μία ωμή παραβίαση εθνικής κυριαρχίας και διεθνούς δικαίου. Πέραν όλων  των άλλων των πολιτικών, οικονομικών συνεπειών είναι ανθρωπιστικό θέμα. Χάνονται ανθρώπινες ζωές και βέβαια στέκομαι ιδιαιτέρως στους Έλληνες ομογενείς. Μας ενδιαφέρει άμεσα το θέμα για ζωές ελληνικές, οι οποίες έχουν χαθεί.

Πάμε στο δεύτερο θέμα στην επίσκεψη του αναπληρωτή Υπουργού ανάπτυξης κυρίου Παπαθανάση. Είχε αναβληθεί την προηγούμενη φορά, επρόκειτο να γίνει τώρα. Λόγω της στενότητας του χώρου και του χρόνου, κυρίως του χρόνου συμφωνήσαμε με τον κύριο Παπαθανάση, επειδή σήμερα θα είναι στην Κοζάνη ,να γίνει μέσα στις επόμενες 30 ημέρες. Να οριστεί μία ειδική ημερομηνία την οποία θα επισκεφτεί μόνο τη Φλώρινα.

Για το θέμα των πανελληνίων εξετάσεων. Το θέμα των πανελληνίων εξετάσεων έχει τεθεί από διάφορους φορείς , από τον κύριο δήμαρχο Φλώρινας και από άλλους φορείς. Θέλω να πω ότι το έχουμε συζητήσει κατ’ επανάληψη με την κυρία Υπουργό. Αυτό το οποίο μπορώ να πω είναι ότι δεν υπάρχει κάτι ανακοινώσιμο για το θέμα των Πανελληνίων. Μπορώ να πω ότι υπάρχει μία θετική στάση , αλλά οτιδήποτε πρόκειται να συμβεί θα ανακοινωθεί μέσα στο καλοκαίρι προς Σεπτέμβριο.

Στο διάστημα αυτό είδα τον αντιπεριφερειάρχη τον κύριο Βόσδου και τον δήμαρχο Φλώρινας κύριο Γιαννάκη, λίγο πιο νωρίς είχα δει και τον δήμαρχο Αμυνταίου. Χρωστάω μία επίσκεψη στο δήμο Πρεσπών, ο οποίος όμως  έχει και τα λιγότερα προβλήματα και θέματα.  Θα αναφερθώ σε ορισμένα από αυτά τα οποία τρέχουν. Να πω ότι έχει ανακοινωθεί όταν είχαμε συναντηθεί με αντιπεριφερειάρχη και δήμαρχο Φλώρινας δεν έχει ακόμη δημοσιευθεί το ΦΕΚ ,δημοσιεύθηκε λοιπόν  η οριοθέτηση. Ανακοινώθηκαν τα χωριά 37  , 7 Αμυνταίου και 7 από τις Πρέσπες που είναι μέσα την οριοθέτηση. Όσοι έχουνε ζημιές αυτό που προβλέπεται από το νόμο 80% επιδότηση και 20% άτοκο δάνειο και  όσες επιχειρήσεις εμπλέκονται και έχουν άμεσες ζημιές και αυτές θα αποζημιωθούν.  Να αναφέρω ότι πριν από δύο μέρες είχαμε μία τηλεδιάσκεψη σε συνέχεια μίας συνάντηση που είχε γίνει με τον πρόεδρο του ΕΒΕ και οι δύο πρόεδροι οι οποίοι  τελικά δεν μπόρεσαν να κατέβουν, των εμπορικών συλλόγων Αμυνταίου και Φλώρινας, με τον αναπληρωτή Υπουργό τον κ. Σκυλακάκη. Έγινε μία δεύτερη επαφή με τον κύριο Τριαντόπουλο, ο οποίος είναι αρμόδιος για τις φυσικές καταστροφές και μιλάω για την επιπλέον ενίσχυση όλων των επιχειρήσεων του νομού Φλώρινας σχετικά με τον πρόσφατο σεισμό. Έγινε λοιπόν η τηλεδιάσκεψη, είναι θετικός στην ενίσχυση των επιχειρήσεων, οι οποίες έχουν έμμεσες ζημιές, γιατί είπαμε ότι οι άμεσες θα αποζημιωθούν. Συμφωνήθηκε την ερχόμενη εβδομάδα να γίνει μία τηλεδιάσκεψη στην οποία θα συμμετάσχουν και τα συναρμόδια Υπουργεία Εργασίας και Ανάπτυξης και νομίζω ότι κάτι θετικό θα βγει.

Από τις επαφές με Αντιπεριφερειάρχη και Δήμαρχο να εστιάσω στο θέμα της Εγνατίας , της μελέτης, η οποία έχει καταντήσει σαν το γεφύρι της Άρτας . Στις τελευταίες ενημερώσεις που είχαμε τα προηγούμενα δύο χρόνια και μετά από αλλεπάλληλες επαφές και συνεδριάσεις,  η διαβεβαίωση ήτανε για Απρίλιο του 2022 με μόνο έλλειμμα τα περιβαλλοντικά.  Στην τελευταία τώρα ανακοίνωση και ενημέρωση που είχε ο Αντιπεριφερειάρχης και εγγράφως μιλάνε πλέον για Δεκέμβριο του 2022. Καταλαβαίνετε ότι είναι μία κατάσταση το μόνο που θα πω αχαρακτήριστη. Βεβαίως αναγνωρίζω ότι η Εγνατία αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα στελεχιακού δυναμικού και στελέχωσης και όλα αυτά, αλλά πάλι πέρα από αυτά δείχνει ότι υπάρχει μία πρόχειρη αντιμετώπιση σε διάφορα θέματα αυτού του είδους. Συμφωνήσαμε λοιπόν με τον Αντιπεριφερειάρχη να γίνει μία ευρεία σύσκεψη. Σκεφτείτε ότι ένα μέρος της μελέτης έχει αναλάβει να το κάνει και η Περιφέρεια. Αυτό είναι καινούργιο φρούτο για να βοηθήσει τη συντόμευση.  Συνεννοηθήκαμε λοιπόν να γίνει μία ευρεία σύσκεψη προφανώς στη Φλώρινα, να κληθεί η Εγνατία να έρθει και η ΑΝΚΟ, γιατί πλέον εμπλέκεται και η ΑΝΚΟ και όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς οι δήμαρχοι Φλώρινας και Αμυνταίου για να έχουμε μία επίσημη τελική ανακοίνωση για το πότε θα τελειώσει αυτή η μελέτη.

Συζητήσαμε το θέμα του ορυχείου. Είχαμε τελευταία συνεχόμενες συσκέψεις χωρίς να βγάζουμε δελτία τύπου και χωρίς την παρουσία των δημοσιογράφων. Στο εργατικό κέντρο είχαμε δύο συνεχόμενες συσκέψεις, στην δεύτερη συμμετείχαν και εκπρόσωποι της ΔΕΗ μετά από απαίτηση δική μου, αλλά και των υπολοίπων. Τελικά έχουμε συμφωνήσει να γίνει μία συνάντηση και με τον κύριο Σκρέκα για να δούμε πώς θα απεμπλακεί το συγκεκριμένο θέμα. Γιατί αυτή τη στιγμή που όλα συνηγορούν στη λειτουργία των εργοστασίων με Λιγνίτη της ΔΕΗ, η Φλώρινα κλείνει από πιο νωρίς λόγω της έλλειψης λιγνίτη . Δηλαδή εκεί που θα μπορούσαμε εφόσον λειτουργούσαν όλα κανονικά να ζητήσουμε και μία παράταση εν πάση περιπτώσει από μόνες οι συνθήκες θα το είχαν επιβάλει , η Φλώρινα θα κλείσει από πιο νωρίς γιατί δεν μπορεί να προμηθευτεί λιγνίτη ο ΑΗΣ Μελίτης.

Τα αρδευτικά δίκτυα όπως έχω κατά επανάληψη  πει,  όλα θα ξεκινήσουν και τα τρία και των Πρεσπών , της Τριανταφυλλιάς και του Παρωρίου, την άνοιξη. Τα παρακολουθώ από κοντά στην Αθήνα μιλάμε συνεχώς με τους γενικούς διευθυντές. Το θέμα του φυσικού αερίου για τα χωριά αυτά τα οποία είχαμε πει τα επιπλέον πέραν του Αμμοχωρίου και του Αρμενοχωρίου, τα οποία εντάσσονται στη δαπάνη της Φλώρινας μιλάμε για Μελίτη, Σιταριά και Βεύη και από το Αμύνταιο για Λέχοβο, Βαρικό και Αετό θα γίνει μία καινούργια συνάντηση με τη ΔΕΔΑ με τον δήμαρχο Φλώρινας την μεθεπόμενη εβδομάδα για να δούμε έχει ήδη γίνει έχουν γίνει οι δύο συναντήσεις, η μία με τον κύριο Παπαθανάση και άλλη με τον κύριο Μουσουρούλη και τους συναρμόδιους για την εξεύρεση πόρων για την χρηματοδότηση του δικτύου.  Θα γίνει λοιπόν και μία άλλη. Τώρα βρέθηκε μία άλλη διαδικασία. Θα τα προτείνει ο κύριος Τσάκας από τη ΔΕΔΑ ότι δέχεται να της να τα βάλει στο πρόγραμμα για να μπορέσουμε μετά και εμείς από κει και πέρα να βρούμε τα χρήματα για τη χρηματοδότηση. Ελπίζω ότι τα νέα θα είναι καλά.

Και να κλείσω με το πιο σημαντικό θέμα το οποίο μαστίζει την περιοχή μας όλη τη χώρα και όλο τον πλανήτη.  Ενώ η πανδημία βρίσκεται σε μία ύφεση, πιστεύω ότι από ότι εκτιμούν και αρμόδιοι ότι είμαστε στον επίλογο, έχουμε το θέμα της ακρίβειας, τις υψηλές τιμές στο πετρέλαιο και στη βενζίνη και στο φυσικό αέριο και εννοείται και στο ηλεκτρικό ρεύμα. Παρόλη την χρηματοδότηση της κυβέρνησης, έχει δαπανήσει περίπου 2 δις ,μιλάμε για ένα τεράστιο ποσό παρόλα αυτά οι λογαριασμοί του ηλεκτρικού ρεύματος εξακολουθούν να έρχονται πολύ υψηλοί από 50 μέχρι  100 και μέχρι 200 % πάνω. Σε κάποιες περιπτώσεις είναι και 200%, κάποιες άλλες περιπτώσεις είναι 100% πάνω παρόλη επαναλαμβάνω την χρηματοδότηση που κάνει η κυβέρνηση. Αυτό σημαίνει ότι η κυβέρνηση θα πρέπει να βρει και άλλους τρόπους. Δεσμεύτηκε ο πρωθυπουργός ότι θα συνεχίσει να χρηματοδοτεί τις επιπλέον αυξήσεις, ένα μέρος των αυξήσεων από ότι φαίνεται πρέπει να βρούμε κι άλλα χρήματα  για να καλυφθεί αυτή η αύξηση, γιατί δυστυχώς  και οι απλοί πολίτες και οι επιχειρηματίες, αλλά και οι αγρότες αργότερα για την ώρα δεν έχουν ιδιαίτερο πρόβλημα αλλά από τον Απρίλιο Μάιο και μετά όταν θα αρχίσουν να ποτίζουν θα έχουν σημαντικό πρόβλημα. Όλα αυτά τα οποία ακούγονται ότι δήθεν να δώσει η ΔΕΗ τα κέρδη της, τα κέρδη της ΔΕΗ όλα είναι 800 εκατομμύρια, 800 εκατομμύρια δια του 12 περίπου 75 εκατομμύρια το μήνα. Όταν το μήνα η κυβέρνηση δίνει ένα δις τα 75 εκατομμύρια είναι ψίχουλα, άρα λοιπόν δεν παίζει κανένα ρόλο, δεν μπορεί η ΔΕΗ να κάνει και πολλά πράγματα.

Ένα τελευταίο επίσης να αναφέρω το ότι έχουν εστιάσει στην  μείωση του ειδικού φόρου κατανάλωσης στα καύσιμα. Αυτό θα αφήσει ένα πολύ μεγάλο δημοσιονομικό κενό και είναι αμφίβολο εάν η μείωση αυτή θα φτάσει στους καταναλωτές. Η κυβέρνηση έχει εστιάσει σε ένα ειδικό βοήθημα, το οποίο θα δοθεί το Πάσχα. Το ύψος αυτού θα το δούμε όταν ανακοινωθεί από τον πρωθυπουργό και την κυβέρνηση. Λοιπόν σταματώ εδώ για να δεχθώ κάποιες ερωτήσεις.

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

ΔΗΜ- Κύριε Αντωνιάδη εγώ θα αναφερθώ σε θέματα της καθημερινότητας αυτά που συγκεντρώνουμε από τις ερωτήσεις των πολιτών : Είπατε για το πετρέλαιο θέρμανσης, είπατε για το ρεύμα, είπατε για τον κάθετο άξονα, που πιστεύω ότι θα γίνει όταν τελειώσει η Κλεισούρα κατά την άποψη μου βέβαια, αλλά θα σταθώ σε μία τοποθέτησή σας γραπτή ,ότι η κυβέρνηση είναι κοντά στους πολίτες. Δεν θα διαφωνήσω, αλλά ήθελα να σημειώσετε δυο τρία θέμα που ταλαιπωρούν τους πολίτες. Πόσο κοντά ήταν στους πολίτες των ορεινών περιοχών , οι οποίοι για 55 ολόκληρες ημέρες είναι σε  κλοιό χιονοπτώσεων,  με χιόνι ένα μέτρο και πολλές φορές μείναν χωρίς ρεύμα για ώρες ολόκληρες;  Πόσο κοντά είναι στους πολίτες, οι οποίοι ταλαιπωρούνται από τις υπηρεσίες;   Ειλικρινά σας το λέω, είναι ένα πολύ μεγάλο παράπονο των πολιτών.  Δεν μπορεί, λέει ένας πολίτης του Αετού, να πηγαίνω εγώ από τον Αετό στην υπηρεσία της Φλώρινας και να μου λένε ότι ο υπάλληλος είναι άρρωστος , έλα μετά από μία εβδομάδα. Δεν μπορεί κύριε Αντωνιάδη , πόσο κοντά στον πολίτη είναι όταν για να επικοινωνήσει με υπηρεσία στην Κοζάνη θέλει δυο εβδομάδες και δεν έχει απαντήσει ακόμα στο  τηλέφωνο. Να έρθω και στα δικά μας με την κυρία  του Βήματος, εδώ , την αγαπητή μας, για να ξέρει ο κόσμος γιατί μιλάμε. Κ. Αντωνιάδη για να φτάσει η εφημερίδα η ημερήσια από το ταχυδρομείο στην πλατεία Ηρώων κάνει  μια εβδομάδα. Ξέρετε ότι έχουν αρχίσει οι συνδρομητές μας να λένε τι να την  κάνουν την εφημερίδα όταν έρχεται μετά από μία εβδομάδα. Λοιπόν , το ελληνικό δημόσιο, το περιβόητο για τις επιχειρήσεις , επιχειρηματίες που έχουν κόψει τιμολόγια εδώ και ένα χρόνο δεν έχουν εισπράξει ακόμα τα λεφτά τους και έχουν πληρώσει, από εκείνα που δεν έχουν πάρει, το ΦΠΑ .Πολλά ακόμη θα μπορούσα  να κατονομάσω από αυτά που καθημερινά αντιμετωπίζουμε αλλά νομίζω ότι σε κάποια πράγματα να μην ρίχνουμε όλη την ευθύνη στην κυβέρνηση, σε κάποια πράγματα φταίμε εμείς σε κάποια πράγματα φταίνε και οι υπηρεσίες. Αυτό όμως κάποτε πρέπει να επιληφθεί.

ΒΟΥΛ- Λοιπόν επειδή θέσατε πολλά θέματα, να απαντήσω επιγραμματικά. Καταρχάς όσον αφορά τις χιονοπτώσεις,  γιατί μιλάμε για τη Φλώρινα πάντα φαντάζομαι.  Όσον αφορά για τις χιονοπτώσεις γνωρίζετε και γνωρίζω και γνωρίζουμε όλοι ότι οι δρόμοι είναι μοιρασμένοι σε αρμοδιότητες συγκεκριμένων υπηρεσιών. Κάποιοι δρόμοι είναι χαρακτηρισμένοι εθνικοί, οτιδήποτε και την ευθύνη την έχει η περιφέρεια. Εγώ δεν νομίζω ότι μέσα στις χιονοπτώσεις  υπήρξε κάποιος δρόμος αποκλεισμένος. Κάποιοι άλλοι δρόμοι σε κάποια ορεινά χωριά ενδεχομένως σε κάποια απομακρυσμένα σπίτια να καθυστέρησε λίγο, μισή μέρα ή κάποιες ώρες αλλά νομίζω ότι δεν υπάρχει θέμα. Προφανώς αναφέρεστε όταν λέτε για τις  χιονοπτώσεις μόνο για το ηλεκτρικό ρεύμα. Όπως η Αθήνα έτσι και εδώ πράγματι υπήρχαν κάποιες ζημιές λόγω των χιονοπτώσεων αυτό είναι ένα σύνηθες φαινόμενο επί δεκαετίες. Αυτό το οποίο όμως δεν είναι σύνηθες είναι ο χρόνος αποκατάστασης. Το να κοπεί ένα καλώδιο από το βάρος του χιονιού είναι συνηθισμένο φαινόμενο εκεί που επικρατούν δυσμενείς συνθήκες. Αυτό που δεν είναι συνηθισμένο είναι να καθυστερήσει 5 μέρες και να μείνει π.χ. ένα χωριό τρεις μέρες ή πέντε μέρες χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα. Είναι γεγονός ότι για το συγκεκριμένο θέμα έχει μεσολαβήσει και η κυβέρνηση και το αρμόδιο Υπουργείο, ώστε η αρμόδια υπηρεσία ΑΔΜΗΕ και ΔΕΔΔΗΕ να κάνουνε μεγάλες προμήθειες σε καλώδια για να γίνει αντικατάσταση όλων των παλαιών είτε πρόκειται για κολώνες της ΔΕΗ είτε πρόκειται για καλώδια για να υπάρχει ένας εκσυγχρονισμός και να μην παρατηρούνται τόσο σε τόσο μεγάλο βαθμό ζημιές.

Για το θέμα των υπαλλήλων ξέρετε ότι η αλήθεια είναι κάπου στη μέση. Ότι ναι φταίνε και οι υπάλληλοι, γιατί όντως πολλές φορές δεν ανταποκρίνονται με μεγάλη προθυμία, ίσως ένα μέρος των υπαλλήλων, από την άλλη όμως έχουν και αυτοί δίκαιο, γιατί σε ένα μεγάλο βαθμό βγήκαν πάρα πολλοί πάλι στη σύνταξη και δεν αναπληρώθηκε αυτό το στελεχιακό δυναμικό. Αυτό το οποίο θα συμφωνήσω μαζί σας, δημιουργεί μεγάλο πρόβλημα είναι το θέμα των Ταχυδρομείων.  Θα το εξετάσουμε τώρα που θα κατέβω κάτω με τον αρμόδιο Υπουργό να δούμε πώς λειτουργούν. Ενδεχομένως οι ιδιωτικές εταιρείες, οι οποίες έχουν αναλάβει δεν εξυπηρετούν καλά το συγκεκριμένο θέμα, θα δούμε αυτό πώς μπορούμε να το διορθώσουμε.

ΔΗΜ- Δεν  υπάρχει πρόβλημα μόνο στους λογαριασμούς και τις εφημερίδες, αλλά για χαρτιά που είναι απαραίτητα στον κόσμο.

ΒΟΥΛ- Θα το δω αυτό το συγκεκριμένο και σε μία άλλη ενημέρωση θα σας ενημερώσω. Το κρατώ.

ΔΗΜ- Κοίταξα το ΦΕΚ για την σεισμογενής οριοθέτηση, προκάλεσε αρνητική εντύπωση το γεγονός ότι κοινότητες που αποδεδειγμένα έχουν υποστεί ζημίες είναι εκτός, όπως η κοινότητα Περάσματος στην Φλώρινα , ο Άγιος Γερμανός στην Πρέσπα, η Μαρίνα στην Φλώρινα, ο Άγιος Βαρθολομαίος , ήδη έχουν γίνει από κατοίκους αρκετές αιτήσεις για έλεγχο των οικιών τους κι όμως έχουν μείνει έξω. Το Πέρασμα για παράδειγμα , όλα τα γύρω γύρω χωριά είναι σεισμογενείς περιοχή , το Πέρασμα δεν περιλαμβάνεται , θα το δείτε αυτό το ζήτημα.

ΒΟΥΛ-  Το θέτεται αυτό το ζήτημα , θα το δω. Μέχρι στιγμής το ακούω πρώτη φορά δεν μου έκανε κανένας παράπονο. Θα μου πεις τώρα ανακοινώθηκαν τα χωριά το ότι ανακοινώθηκε αυτός ο αριθμός δεν σημαίνει ότι δεν μπορούν να μπουν και άλλα. Θα το δούμε για ποια χωριά είναι , θα συνεννοηθώ   και με τον Δήμαρχο και με τον Αντιπεριφερειάρχη και θα το θέσουμε αυτό το θέμα και θα μπουν και αυτά τα 4- 5 που μείνανε από έξω, τα οποία έχουν όντως ζημιές.

 

ΔΗΜ- Τον Οκτώβρη και αρχές του Νοέμβρη καθορίστηκε και η επιδότηση του πετρελαίου θέρμανσης. Η τιμή τότε ήταν 1,15 , 1,16, 1,17 , σήμερα η τιμή είναι υψηλή 1,40 με την ίδια επιδότηση. Όταν βλέπουμε ότι το ρεύμα έχει ενισχυθεί σημαντικά από τις επιχορηγήσεις τις κρατικές, αυτά τα 2 δις, δεν πρέπει  αντίστοιχα, επειδή στην Φλώρινα έχουμε μέχρι τον Μάιο κρύο, χρειάζεται η θέρμανση και  χρονικά να επεκταθεί  και ποσοστιαία να αυξηθεί η επιχορήγηση;

ΒΟΥΛ- Το χρονικό είναι μέχρι 30 Απριλίου. Aπό εκεί και πέρα δεν μας εξυπηρετεί ιδιαίτερα. Αλλά να αυξηθεί το ποσοστό της επιχορήγησης και εγώ κρίνω σημαντικό ότι πρέπει να γίνει. Απλώς σας ενημερώνω ότι έχει γίνει μία αύξηση σε σχέση με την περσινή χρονιά. Έχει γίνει, ναι διευρύνθηκε και έγινε η αύξηση. Τώρα όμως θα κοιτάξουμε θα μιλήσω με τον κύριο Σκυλακάκη για να γίνει, επειδή ανέβηκε πάρα πολύ  έστω στα τελευταία να γίνει μία τελευταία αύξηση, η οποία είναι αναγκαία. Θα το δω και το συγκεκριμένο θέμα γιατί νομίζω ότι είναι δίκαιο και ειδικά για την περιοχή μας είναι πολύ σημαντικό. Άρα έχω κρατήσει και τα τρία είναι το θέμα του ταχυδρομείου, το θέμα των επιπλέον χωριών , και το θέμα του πετρελαίου θέρμανσης για τα οποία θα έχετε νέα μέσα στις επόμενες 15 μέρες.

ΔΗΜ- Κ. Αντωνιάδη, διάβασα πρόσφατα , ασχολήθηκα κιόλας με το θέμα ότι στην Φλώρινα μειώθηκε η αντικειμενική αξία των ακινήτων. Την επόμενη μέρα, επικοινώνησα με την εφορία, όχι κ. Γεωργούλα στην Φλώρινα αυξήθηκαν τα κτίσματα , μειώθηκαν τα οικόπεδα που σημαίνει ότι για τον ΕΝΦΙΑ, θα το δούμε στην πράξη θα έχουμε μάλλον αύξηση. Για δείτε το λίγο αυτό , οι αντικειμενικές αξίες των ακινήτων έχουν αυξηθεί στην περιοχή της Φλώρινας .

ΒΟΥΛ- Θα το δω και θα σας απαντήσω αργότερα .

Σας ευχαριστώ πολύ!!”