Συναντήσεις του Έλληνα Πρόξενου στο Μοναστήρι Μ. Τριπολιτάκη

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΡΟΞΕΝΟ ΣΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΤΗΣ FYROM

Το Δήμαρχο Φλώρινας κο Γιάννη Βοσκόπουλο επισκέφτηκε στο γραφείο του, τη Δευτέρα 5 Νοεμβρίου, ο Επικεφαλής του Γραφείου Προξενικών, Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων της Ελληνικής Δημοκρατίας στο Μοναστήρι, κος Μάρκος Τριπολιτάκης παρουσία των Αντιδημάρχων, της Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, κας Ζέτας Ρίζου και της οικονομικής επιτροπής του Δήμου Φλώρινας.

Ο Δήμαρχος Φλώρινας και ο Πρόξενος, κος Τριπολιτάκης, είχαν τη δυνατότητα να συζητήσουν για θέματα της Φλώρινας και της ευρύτερης περιοχής, καθώς και για ζητήματα της γενικότερης κατάστασης της Ελλάδας. Η συνεργασία τους εξάλλου καθ’ όλη τη διάρκεια της θητείας του κου Τριπολιτάκη στο Μοναστήρι υπήρξε άριστη.

Κλείνοντας τη συζήτησή τους ο Δήμαρχος, κος Γιάννης Βοσκόπουλος, ευχήθηκε στον Πρόξενο καλή θητεία στα νέα του καθήκοντα στις Βρυξέλλες.

 

 

Επίσκεψη του Προξένου Μ. Τριπολιτάκη στην Π.Ε. Φλώρινας

Τα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας επισκέφτηκε ο επικεφαλής του Γραφείου Προξενικών, Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων της Ελλάδας στο Μοναστήρι κ. Μάρκος Τριπολιτάκης, όπου και συναντήθηκε με τον Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας κ. Δημήτριο Ηλιάδη και περιφερειακούς συμβούλους.

Κατά τη συνάντηση που είχαν οι κ.κ. Ηλιάδης και Τριπολιτάκης συζήτησαν γενικότερα θέματα της περιοχής, καθώς και για την πορεία και τα αποτελέσματα της συνεργασίας τους.

Ουσιαστικά ήταν μία αποχαιρετιστήρια συνάντηση, καθώς ο κ. Τριπολιτάκης αναχωρεί από το Μοναστήρι και θα μεταβεί στις Βρυξέλλες, όπου θα αναλάβει νέα καθήκοντα.