ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Φλώρινας: Έκθετη και αποκομμένη η ΔΕΕΠ ΝΔ Φλώρινας. Ο Δένδιας υπέδειξε αυτό που η τοπική νομενκλατούρα της ΝΔ καλύπτει

Οι μέρες περνούν αναδεικνύοντας και πάλι την πλήρη αδυναμία της τοπικής ΝΔ να πάρει ξεκάθαρη θέση για την συμμετοχή Βουλευτών και στελεχών της Νέας Δημοκρατίας σε ακροδεξιές φιέστες μίσους με νοσταλγούς της χούντας, φιλοβασιλικούς και εκπροσώπους της καταδικασμένης από τη Δικαιοσύνη νεοναζιστικής οργάνωσης, όπως αναδείξαμε σε προηγούμενή μας δημοσίευση.

Από την άλλη όμως, ‘αγνοείται πολιτικώς’ και ο κυβερνητικός Βουλευτής, Γ. Αντωνιάδης, ο οποίος αφού εξέδωσε μια απαράδεκτη ανακοίνωση, όπου λίγο-πολύ πέταξε τη μεζούρα λάσπης που πάντα πετάει στον ανεμιστήρα για τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, αποφεύγοντας να καταδικάσει την παρουσία των κ.κ. Μπογδάνου-Τζηκαλάγια-Αντωνίου στην ακροδεξιά φιέστα κι εξακολουθώντας να κάνει ‘γαργάρα’ την υπόθεση Μπογδάνου, που μεταξύ άλλων ανάρτησε ανερυθρίαστα τα ονόματα νηπίων και μέχρι χθες που διεγράφη προχωρούσε σε τρομακτικά ακραίες δημόσιες τοποθετήσεις.

Βεβαίως μέρος του αυτονόητου έγινε, με σημαντική καθυστέρηση όπως μας έχει συνηθίσει άλλωστε ο κ. Μητσοτάκης και προχώρησε στην 1 από τις 3 διαγραφές που απαιτείται να κάνει, αποφεύγοντας τεχνηέντως τις εσωκομματικές τριβές – πράγμα που επιβεβαιώνεται από τις αιτιάσεις και γκρίνιες του Υπουργού Αναπτύξεως άνευ χαρτοφυλακίου Αδ. Γεωργιάδη και τα τιτιβίσματα του Υπ. Εξωτερικών Ν. Δένδια- εκθέτοντας ωστόσο ανεπανόρθωτα τα στελέχη της ΝΔ, που λίγες μέρες νωρίτερα επιχειρούσαν να καλύψουν τις πομπές του κ. Μπογδάνου και των υπόλοιπων παραγόντων της ΝΔ που βρέθηκαν στο Βίτσι. Τώρα βέβαια ξεκίνησαν οι πρώτες δηλώσεις Βουλευτών της ΝΔ που φέρνουν πίσω τον Μπογδάνο από το παράθυρο.

Τέλος, σήμερα, έναν χρόνο μετά την ιστορική καταδίκη της νεοναζιστικής-εγκληματικής οργάνωσης από την Ελληνική Δικαιοσύνη, καλούμε την τοπική ΝΔ να πάψει να εκκολάπτει στους κόλπους της το αυγό του φιδιού χαϊδεύοντας τα αφτιά των ακροδεξιών θυλάκων και να συγχρονιστούν με τη νέα γραμμή του κόμματος τους (έστω και τώρα και για όσο αντέξουν). Διότι όπως πολύ σωστά έλεγε κι ο Νίκος Καζαντζάκης: «Η φυγή δεν είναι νίκη, τ’ όνειρο είναι τεμπελιά, και μόνο το έργο μπορεί να χορτάσει την ψυχή και να σώσει τον κόσμο».

Η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Φλώρινας