ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Φλώρινας: κ. Αντωνιάδη «στο σπίτι του Μπαλτάκου δεν μιλάνε για Χρυσή Αυγή»

Αξιότιμε κ. Αντωνιάδη, για να είμαστε ειλικρινείς δεν μας προξενεί καθόλου εντύπωση που δεν μπορείτε να καταλάβετε ή και που εκπλήσσεστε με τις δημοκρατικές ευαισθησίες του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Ούτως ή άλλως, διαχρονικά μας χώριζε πολιτική άβυσσος σε θέματα που αφορούν στη Δημοκρατία και η πολιτική μας διαδρομή διαφέρει.  Ωστόσο όμως, αυτό που μας προξενεί εντύπωση είναι η βραχύβια μνήμη σας  «καθώς στο σπίτι του Μπαλτάκου δεν μιλάνε για Χρυσή Αυγή». Δεν ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ που μιλούσε για σοβαρή Χ.Α.

Σε περίπτωση που ξεχνάτε την αλήστου μνήμης διακυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου και τις υπόγειες συνεργασίες σας με την νεοναζιστική οργάνωση των δολοφόνων της Χρυσής Αυγής, καλό είναι να θυμηθείτε μερικές απ’ αυτές, όπως για παράδειγμα ότι από κοινού αποφασίσατε αυταρχικά σε μια νύχτα να κλείσετε την ΕΡΤ, μαζί ψηφίσατε την τροπολογία για ρύθμιση χρεών των ΠΑΕ, μαζί μπλοκάρατε την Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων για το σκάνδαλο της ΑΤΕ, μαζί ψηφίσατε την ενίσχυση των ναυτιλιακών συμφερόντων κτλ. Πολύ ατυχής η αναφορά σας στην απλή αναλογική, αφού αποτελεί το δημοκρατικότερο εκλογικό σύστημα. Βέβαια, δεν περιμέναμε κάτι περισσότερο -ευτυχώς που εσείς εν αντιθέσει με την υπόλοιπη ΝΔ- παραδέχεστε ότι η Novartis αποτελεί σκάνδαλο. Εμείς είχαμε πειστεί ότι σε όλη την γη αποτελεί σκάνδαλο και στην Ελλάδα…σκευωρία.

Επιπλέον κ. Αντωνιάδη, καλό θα ήταν να θυμηθείτε μερικές δηλώσεις πρωτοκλασάτων στελεχών και βουλευτών της ΝΔ σχετικά με την εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής ή ακόμη καλύτερα να θυμηθείτε πως ο πρώην γραμματέας του κόμματός σας κι άλλοι βουλευτές δεν ψήφισαν υπέρ της άρσης ασυλίας του Κασιδιάρη. Συνεπώς, Θράσος, Πρόκληση και Ανηθικότητα  αποτελεί η λάσπη σε βάρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και μόνον, καθώς ο ελληνικός λαός γνωρίζει από πρώτο χέρι το ιδεολογικό – πολιτικό μέτωπο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ενάντια στην εγκληματική οργάνωση των νεοναζί και στους μηχανισμούς που τους κάλυπταν, ακριβώς όπως γνωρίζει και τα αλισβερίσια της ΝΔ μαζί τους. Όχι μαθήματα πολιτικού ήθους και δημοκρατικότητας σε εμάς κ. Αντωνιάδη, απευθυνθείτε καλύτερα στο κόμμα σας.

Γίνατε σαφής με το κείμενο σας κι αποφύγατε να πάρετε ανοιχτά θέση για αυτό που σας ρωτήσαμε, το κατανοούμε ότι δεν μπορείτε να το πράξετε ούτε φραστικά πλέον, ούτε τυπικά (κοινώς για τα μάτια του κόσμου). Δεν μπορούμε όμως να μη σχολιάσουμε δυο οξύμωρες πολιτικές φράσεις που χρησιμοποιείτε με πάθος, από την μία κατηγορείτε πως ο ΣΥΡΙΖΑ προσπάθησε διακαώς να χειραγωγήσει την δικαστική εξουσία κι από την άλλη, χωρίς ίχνος ντροπής μας λέτε πως η Νέα Δημοκρατία έκλεισε την Χρυσή Αυγή στη φυλακή. Κύριε Αντωνιάδη, πρέπει επιτέλους να κατανοήσετε ότι στην Ελληνική Δημοκρατία υπάρχει ακόμη η διάκριση εξουσιών κι η δικαστική εξουσία ασκείται από τα δικαστήρια, των οποίων οι αποφάσεις εκτελούνται στο όνομα του λαού κι όχι από κόμματα και κυβερνήσεις. Μην παραβλέπετε το Σύνταγμα και κυρίως μη ρίχνετε νερό στο μύλο της εγκληματικής οργάνωσης που κάνει λόγο για «πολιτικές διώξεις» και «κόμματα που λαμβάνουν αυθαίρετες δικαστικές αποφάσεις». Οι μεγαλοστομίες και οι πολιτικές ατάκες του καφενείου, πρέπει να σταματάνε  όταν  έστω και φραστικά θίγονται το Πολίτευμα και η έννομη τάξη.

Συν τοις άλλοις, θα θέλαμε να ξέρουμε αν η θέση περί μνημείου εθνικής συμφιλίωσης στη Φλώρινα αποτελεί πάγια θέση της Νέας Δημοκρατίας ή αν αποτελεί κι αυτή προϊόν διγλωσσίας των τοπικών παραγόντων για να βγείτε από τη δύσκολη θέση που σας έφεραν οι κύριοι Μπογδάνος και Τζηκαλάγιας με τις εθνικιστικές φιέστες τους; Διότι και εθνικιστικές φιέστες μίσους και μνημεία συμφιλίωσης δεν συνδυάζονται κύριε Αντωνιάδη, όπως ακριβώς δεν συνδυάζονται και υποσχέσεις στη Φλώρινα για έργα ΠΟΥ ΘΑ δούμε (πιθανότατα σε κάποια άλλη ζωή) και πλήρη κάλυψη σε συμφέροντα και βουλευτές γειτονικών νομών.

Προς το παρόν, σας προτρέπουμε να ξαναδιαβάσετε τις απαντήσεις στις ερωτήσεις που λαμβάνει η Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Φλώρινας Π. Πέρκα σχετικά με τη σύνδεση της Ελλάδας με την Αλβανία και τη Βόρεια Μακεδονία. Φτάνει πια με τον αποπροσανατολισμό των πολιτών και τα ψεύδη ελέω της ανεπάρκειάς σας. Ενδεικτικά σας παραθέτουμε:

για τη σύνδεση με τη Βόρεια Μακεδονία και Αλβανία (εφαρμόστε τη Συμφωνία – όλη η ΝΔ την εφαρμόζει):

https://www.hellenicparliament.gr/UserFiles/67715b2c-ec81-4f0c-ad6a-476a34d732bd/11631284.pdf

https://www.hellenicparliament.gr/UserFiles/67715b2c-ec81-4f0c-ad6a-476a34d732bd/11631286.pdf

https://www.hellenicparliament.gr/UserFiles/67715b2c-ec81-4f0c-ad6a-476a34d732bd/11709087.pdf

Όσον αφορά στα ζωτικής σημασίας έργα για την περιοχή, που εσείς αποκαλείτε ελαφρά τη καρδία ως «Καραμέλες», δεν είστε σε θέση να τα κρίνετε για όσο καιρό δεν ορθώνετε ανάστημα ως εκλεγμένος βουλευτής της Φλώρινας και παραμένετε  το δεύτερο βιολί του Νομού Κοζάνης και Καστοριάς. Τέλος, σας απαντάμε όπως απάντησε ο Γέρος της Δημοκρατίας  όταν κάποτε άκουσε κάποια ύβρι για το πρόσωπο του: «Αν το είπατε εσείς αυτό, τότε δεν έχει καμία σημασία».

ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ν.ΦΛΩΡΙΝΑΣ