Τις επιχειρήσεις   Βέλτση επισκέφτηκε ο βουλευτής της Π.Ε Φλώρινας κ. Γιάννης Αντωνιάδης

Τις επιχειρήσεις   Βέλτση ( αλυσίδα αρτοποιείων και ξενοδοχειακή μονάδα)  επισκέφτηκε ο βουλευτής της Π.Ε Φλώρινας κ. Γιάννης Αντωνιάδης , στα πλαίσια των επισκέψεων του σε εμπορικές επιχειρήσεις του νομού .  Τον κ. Βουλευτή υποδέχτηκαν οι ιδιοκτήτριες  Μήνου Ελένη και Βέλτση Πωλίνα οι οποίες  και ξενάγησαν τον βουλευτή .

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης οι ιδιοκτήτριες ανέφεραν στον κύριο βουλευτή τα προβλήματα που τους απασχολούν . Συγκεκριμένα εστίασαν στην  υψηλή υπερφορολόγηση των επιχειρήσεων  , στις υπέρογκες εισφορές που καταβάλλουν στα ασφαλιστικά ταμεία , στην έλλειψη αναπτυξιακών κινήτρων για την επιχειρηματικότητα  και στην κατασκευή του  κάθετου άξονα που θα συνδέσει τη Φλώρινα με την Εγνατία και θα βγάλει το νομό από την απομόνωση βοηθώντας παράλληλα την τουριστική του ανάπτυξη .

Ο κ. Βουλευτής ευχαρίστησε τις  ιδιοκτήτριες  για την φιλοξενία και  τόνισε πως κύριο μέλημα τόσο του ιδίου όσο και του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη είναι να βγει ο νομός από την απομόνωση και αυτό θα επιτευχθεί με την κατασκευή του κάθετου άξονα και με τη θέσπιση οικονομικών κινήτρων στις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στη μεθόριο.  Επίσης επισήμανε ότι στις πρώτες ενέργειες της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας συμπεριλαμβάνεται  η μείωση του συντελεστή του φόρου των επιχειρήσεων κάτι που θα ανακουφίσει σε μεγάλο βαθμό τους επιχειρηματίες.

Οι επισκέψεις του κ. Βουλευτή σε ιδιωτικές επιχειρήσεις του νομού θα συνεχιστούν.

 

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ