Τις προγραμματικές θέσεις και τους υποψήφιους του συνδυασμού του ανακοινώνει ο Παναγιώτης Πασχαλίδης

Η δημοτική παράταξη «Όλοι μαζί για την Πρέσπα», με επικεφαλής τον Δήμαρχο Πρεσπών Παναγιώτη Πασχαλίδη,  ανακοινώνει την Μ. Δευτέρα 22 Απριλίου, τις προγραμματικές θέσεις και τους υποψηφίους για τις Δημοτικές εκλογές της 26ης Μαΐου 2019.

Θέτοντας νέους στόχους για τη νέα θητεία.

  • να επεκταθεί και να παγιοποιηθεί η νοοτροπία συμμετοχής και διαβούλευσης, με συμμετοχικές και βαθιά δημοκρατικές διαδικασίες,
  • να συνεχιστούν και να αξιοποιηθούν οι κατακτήσεις της Δημαρχιακής θητείας με την ολοκλήρωση των δημόσιων και κοινωνικών υποδομών και υπηρεσιών, (Παιδεία, Υγεία, Συγκοινωνία, συνοριακή διάβαση κ.λ.π)
  • Να υλοποιηθούν τα μεγάλα έργα για την οικονομική ανάπτυξη της περιοχής με κυρίαρχο τον πρωτογενή τομέα και μοχλό την προστασία του περιβάλλοντος (νέο αρδευτικό, έργα βόσκησης, συνεδριακό κέντρο κλπ) με στόχο την έξοδο από την κρίση σε μια τροχιά ευημερίας που δεν θα αφήνει κανέναν πίσω.

Καλούμε όλους τους Πρεσπιώτες να συμμετέχουν, γιατί πιστεύουμε ότι, ο καθένας μας είναι σημαντικός και μπορεί να συνεισφέρει, και όλοι μαζί ενωμένοι μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά με βάση τις συλλογικές μας αξίες και δεσμεύσεις

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν οι υποψήφιες και υποψήφιοι του συνδυασμού, άλλοι με εμπειρία στην αυτοδιοίκηση και άλλοι που διεκδικούν για πρώτη φορά την ψήφο των δημοτών. Όλοι όμως ικανοί και γεμάτοι όρεξη για να προσφέρουν στον κοινό σκοπό.

 

Η εκδήλωση θα γίνει στο Ξενοδοχείο Μιμαλλόνες, στις 9μμ.