Τους 24 πρώτους υποψήφιους του συνδυασμού του ανακοίνωσε ο Δημήτρης Φαρμακιώτης (φωτογραφίες & βίντεο)

Τους πρώτους 24 υποψήφιους με τον συνδυασμό “Επανεκκίνηση στη Φλώρινα”, ανακοίνωσε σήμερα, Τετάρτη 10 Απριλίου, ο υποψήφιος Δήμαρχος Φλώρινας Δημήτρης Φαρμακιώτης και είναι οι εξής:

ΑΛΕΥΡΙΔΗΣ ΠΑΥΛΟΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΡΙΤΣΑ

ΓΛΟΥΦΤΣΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΔΑΜΙΑΝΙΔΗΣ ΠΕΤΡΟΣ

ΖΑΙΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΣΙΜΟΣ

ΚΑΛΥΒΙΑΝΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ

ΚΕΡΤΣΑΝΗ ΦΑΝΗ

ΚΟΥΡΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ

ΜΑΝΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

ΜΑΛΛΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΜΙΤΑΝΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΜΠΑΝΙΤΣΙΩΤΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ

ΜΠΕΛΛΗ ΜΑΡΙΑ

ΜΑΓΙΕΡΟΦΣΚΙ ΒΕΡΑ

ΟΥΖΑ ΜΑΙΡΗ

ΠΑΤΕΡΑ ΙΩΑΝΝΑ

ΤΑΛΛΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ

ΤΕΓΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΤΣΩΤΣΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

ΦΑΡΜΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ

Διαβάστε ολόκληρη την ομιλία:

Φίλες και Φίλοι,

Συνδημότισσες και Συνδημότες,

Βρισκόμαστε  σε αυτήν εδώ την εκδήλωση όχι μόνο για να σας παρουσιάσω τον υποψήφιο συνδυασμό «ΕΠΑΝΕΚΙΝΗΣΗ>>, αλλά και να σας προσκαλέσουμε σε ένα τολμηρό εγχείρημα. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, να διαγράψουμε ένα παρελθόν που μας ταλαιπωρεί όλους και να ΕΠΑΝΑΚΙΝΗΣΟΥΜΕ τον δήμο μας, με νέους όρους, με στόχους και αποτελέσματα. ενός συνδυασμού που δημιουργήθηκε μέσα από εσάς τους ίδιους, τους ανθρώπους της καθημερινότητας, του επαγγελματικού στίβου και της ελπίδας για έναν καλύτερο και πιο αποδοτικό δήμο, για ένα καλύτερο αύριο για μας και τα παιδιά μας.

Καταρχάς να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε σας που είστε απόψε εδώ και τιμάτε όχι μόνο εμένα, αλλά και τους συνεργάτες μου. Έναν αγώνα που έχει ξεκινήσει εδώ και πολλούς μήνες με έναν κοινό στόχο: να διαλύσουμε τα στερεότυπα, και το κατεστημένο και να αναδείξουμε την Φλώρινα ως αυτό που πρέπει να είναι:

Μία σύγχρονη ευρωπαϊκή πόλη, μικρή, αλλά ευρωπαϊκή, μια  κοινωνία με ιδανικά, αξίες και ηθική -ειδικά πολιτική ηθική- πέρα από προκαταλήψεις και συμπλέγματα του παρελθόντος.

Κυρίες και Κύριοι,

Δεν μπορώ να φανταστώ πως ένας δήμαρχος μπορεί να είναι κάτι διαφορετικό από εσάς. Γι αυτό σας μιλώ σαν ένας από εσας, σαν ένας αγανακτισμένος Φλωρινιώτης!

Χαίρομαι που οι συγκυρίες μου δίνουν την ευκαιρία-ελπίζω να μου την δώσετε κι εσείς-, να κάνω ένα τολμηρό βήμα, να βγω μπροστά για να επιχειρήσω κάτι που όλοι ευχόμαστε. Έναν δήμο για τον πολίτη, που δεν θα βολεύεται στην καρέκλα της εξουσίας, ούτε θα βολεύει ημετέρους αλλά θα είναι βολικός για όλους τους δημότες.

Όταν ρωτήθηκα αν μπορώ να ηγηθώ ενός νέου δημοτικού συνδυασμού και αν έχω συνειδητοποιήσει την ευθύνη και την δυσκολία ενός τέτοιου εγχειρήματος δίχως δεύτερη σκέψη είπα ναι. Γιατί σε αυτόν τον δήμο γεννήθηκα, μεγάλωσα και χάραξα την πορεία μου. Έκανα τα δυο μου παιδιά και αξιώθηκα να δω και εγγόνια. Όταν συζητάω λοιπόν με τα παιδιά μου παρατηρώ ότι έχουμε τους ίδιους προβληματισμούς, τους ίδιους φόβους και τα ίδια παράπονα με αυτά που είχα και εγώ πριν από πολλά χρόνια.

Θα ήθελα λοιπόν να αλλάξουμε, να βελτιώσουμε, να εμπλουτίσουμε όπου είναι εφικτό και όχι να τάξουμε, αλλά πρώτα πρέπει να υποσχεθώ στον εαυτό μου, στους συνεργάτες μου, στα παιδιά μου, στα εγγόνια μου, αλλά και στα δικά σας παιδιά και εγγόνια ότι ναι, χρειάζεται επανεκκίνηση.

Ευτυχώς σε αυτό το εγχείρημα μου δεν είμαι μόνος.

 Έχω δίπλα μου ένα θησαυρό, μια ομάδα συνεργατών, νέα πρόσωπα και όχι «συστημικά», που δεν τους ενδιαφέρει η αυτοπροβολή ούτε επαναπαύονται στην αναγνωσιμότητά τους.
Πρόσωπα καταξιωμένα στη συνείδηση της τοπικής κοινωνίας από την πόλη και τους οικισμούς, με μοναδικό σκοπό την προσφορά στο δήμο και τους κατοίκους του.

 

Είμαστε ΚΑΘΑΡΟΙ, χωρίς εξαρτήσεις και παρελθόν.

Πολεμάμε ένα παρελθόν που κληρονομήσαμε από άλλους, για να συστήσουμε το μέλλον του δήμου.

Αν δεν καθαρίσεις το χωράφι σου, δεν μπορείς να ρίξεις σπόρους!

Δημιουργήσαμε λοιπόν μια ομάδα που θέλει αλλαγές,  που θέλει να συγκρουστεί με κατεστημένα, που θέλει να στηρίξει την καινοτομία, την ανάπτυξη και να αναδείξει την ταυτότητα και τις αξίες του τόπου.

Αφήσαμε στην άκρη τις κομματικές εξαρτήσεις και βολέματα και κάνουμε πράξη την αφοσίωσή μας σε έναν και μοναδικό στόχο:

Το νέο δήμο, την ΕΠΑΝΑΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ.

Ας μου επιτραπεί κάτι χιλιοειπωμένο, αλλά έχουμε κουραστεί κάθε φορά που πλησιάζει προεκλογική περίοδος να μας θυμούνται όλοι αυτοί που μας υποσχέθηκαν τα άπειρα «θα» χωρίς κανένα αποτέλεσμα παρά μόνο εξυπηρέτηση προσωπικών συμφερόντων και βολέματος της παρέας ή των “δικών μας ανθρώπων’’.

Ας σωπάσουν επιτέλους κι ας μας αφήσουν να συνεχίσουμε όπως εμείς και μόνο γνωρίζουμε με σεβασμό και αλληλεγγύη και να συμβάλλουμε στην επίλυση των προβλημάτων τα οποία είναι κοινά για όλους τους πολίτες.

Φίλες και φίλοι,

Δυστυχώς, η απερχόμενη δημοτική αρχή δεν έχει κάνει αυτά που όφειλε να κάνει και που θα μπορούσε.

Υποσχέθηκε, πρότεινε, αλλά δεν διεκδίκησε και αυτό είναι το χειρότερο.

Θα μου πείτε απ’την άλλη ότι έχουμε οικονομική κρίση. Σαφώς και έχουμε κρίση, η οποία και ταλανίζει όλους τους τομείς της κοινωνίας.

Θα πρέπει όμως να σταματήσουμε να την φέρνουμε ως δικαιολογία.

Οι δικαιολογίες μας τελείωσαν.

Πρέπει να σηκώσουμε τα μανίκια ψηλά και να δουλέψουμε για το καλό όλων.

Αν μας ενοχλούν πράγματα τότε θα πρέπει να γίνουμε πιο ενεργοί.

Να καταγράψουμε τα προβλήματα και να προτείνουμε λύσεις ανάλογα πάντα με τις υπάρχουσες καταστάσεις που διανύουμε.

Θέτω λοιπόν σε αυτό το σημείο κάποιους προβληματισμούς – ερωτήματα.

– Είναι δύσκολο να αντιληφθεί κανείς πως όταν έχεις μια τοπική αγορά που αποτελεί την κινητήριο δύναμη και την οποία έχεις γονατίσει, πώς μπορείς να απαιτείς απ’ τους  επαγγελματίες της λοιπόν να πληρώνουν υψηλά δημοτικά τέλη;

– Είναι τόσο δύσκολο να αντιληφθεί κανείς ότι η Φλώρινα είναι μια πόλη που διαμορφώνεται από ιδιαίτερα γεωγραφικά, ιστορικά, θρησκευτικά, πολιτιστικά και λαογραφικά χαρακτηριστικά και απαιτεί την ανάδειξή της;

Όπως την ανάδειξη και προβολή τους ζητούν και τα τοπικά προϊόντα μας.

Ήρθε η ώρα λοιπόν να δώσουμε βάση και στην δική μας κοινωνία και στους ανθρώπους της που πασχίζουν χωρίς να βλέπουν ανταπόκριση.

-Είναι τόσο δύσκολο να αντιληφθεί κανείς ότι μπορείς να αξιοποιήσεις ευρωπαϊκά προγράμματα που να αφορούν την υγεία, την παιδεία, το περιβάλλον, την ενέργεια και τον πολιτισμό; Βασικοί πυλώνες μιας κοινωνίας.

Είναι τόσο δύσκολο ;

Εμείς λέμε όχι. Αρκεί να έχεις ήθος, δύναμη, μεράκι και όρεξη και όλα μπορούν να γίνουν.

Στην καθημερινή μου συναναστροφή στην πόλη και στους οικισμούς αντιλήφθηκα στα μάτια των συνδημοτών μου σε άλλους απογοήτευση, νωχελικότητα, παραίτηση και σε άλλους πίστη και προσμονή.

Διέκρινα και διακρίνω ακόμα τον φόβο και την αγωνία τους για το πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα κυρίως αυτόν των νέων ανθρώπων που τους αφορά. Άλλωστε κακά τα ψέματα οι νέοι είναι το μέλλον μας και σε αυτούς πρέπει να επιστήσουμε  όλη μας την προσοχή.

Βλέπω όμως και κάτι άλλο και αυτό είναι που με χαροποιεί ιδιαίτερα: τη θέληση να προσπαθήσουν ώστε ο τόπος τους να αλλάξει προς το καλύτερο.

Να συμμετάσχουν σε μια κοινή προσπάθεια για ΕΠΑΝΑΚΙΝΗΣΗ.

Γι’ αυτό λοιπόν το γεμάτο συναισθηματική φόρτιση κάλεσμα υπόσχομαι ότι θα παλέψω.

Αυτό το εγγυώνται και οι συνεργάτες μου που είναι έτοιμοι να υπερβάλουν εαυτώ σε αυτήν την προσπάθεια.

Βρισκόμαστε σήμερα εδώ για να ΕΠΑΝΑΚΙΝΗΣΟΥΜΕ  τον δήμο μας.

 

Καταθέτουμε λοιπόν τις θέσεις και τις απόψεις του προγράμματός μας και που πιστεύουμε ότι με την βοήθεια των συμπολιτών μας, θα τις φέρουμε εις πέρας.

Γενικός μας στόχος η τοπική ανάπτυξη στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής προοπτικής.

 

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ – ΥΓΕΙΑ

 

Είναι λοιπόν γνωστό ότι πολλοί άνθρωποι αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα λόγω της ανεργίας.

Καλό θα είναι λοιπόν να φτιάξουμε αν είναι εφικτό ένα κοινωνικό παντοπωλείο και ένα κοινωνικό φαρμακείο. Γι’αυτό και ζητάμε και την δική σας συμμετοχή, για να μπορούμε να στηρίξουμε τις οικογένειες που περνούν δύσκολα.

Άμεση συνεργασία με τους ιθύνοντες του νοσοκομείου για τα όποια προβλήματα και την άμεση αντιμετώπιση τους.

Να δημιουργήσουμε ολοήμερο δημοτικό βρεφονηπιακό σταθμό καθώς και επιπλέον δημοτικούς παιδικούς σταθμούς και να μεριμνήσουμε για την πνευματική διάπλαση των παιδιών.
Στηρίζουμε τα Άτομα με Ειδικές Ανάγκες μέσω του Κέντρου  Δημιουργικής απασχόλησης, αλλά και τον σύλλογο ΑΜΕΑ.

Εστιάζουμε στις βασικές καθημερινές τους ανάγκες, συνεργαζόμαστε με τις υπάρχουσες δομές ειδικής αγωγής στην πόλη μας για οποιαδήποτε εκδήλωση που αφορά την κοινωνικοποίησή τους.

 

ΤΟΠΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

 

  • Στις άμεσες προτεραιότητές μας είναι οι δράσεις για την τοπική ανάπτυξη, κυρίως στον πρωτογενή τομέα.
  • Την αξιοποίηση και τουριστική προβολή της περιοχής και την προσέλκυση νέων επενδύσεων.
  • Θα προσπαθήσουμε να παρέχουμε κίνητρα για δομή στήριξης της επιχειρηματικότητας.
  • Θα προσπαθήσουμε να αξιοποιήσουμε τα φυσικά πλεονεκτήματα της περιοχής εστιάζοντας στη γεωργία και στη δημιουργία συνεταιρισμών της.
  • Θα ενισχύσουμε τους ντόπιους παραγωγούς μέσα από δίκτυα ανάδειξης και προώθησης αγροτικών προϊόντων.
  • Θα επενδύουμε στην τουριστική ανάπτυξη και προβολή της περιοχής μας, αξιοποιώντας τις φυσικές της ομορφιές και, ιδιαίτερα, την περίοδο του χειμώνα που έχουμε και το χιονοδρομικό μας.

 

ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ ΣΤΟ ΑΣΤΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΙΚΙΣΜΟΥΣ

  • Μείζονος σημασίας θέμα είναι και η βελτίωση των συνθηκών καθημερινής ζωής στους οικισμούς του δήμου μας.
  • Ενισχύουμε τα έργα οδοποιίας του δήμου και της Αγροτικής Οδοποιίας.
  • Ολοκληρώνουμε και επεκτείνουμε τα δίκτυα αποχέτευσης και βιολογικού καθαρισμού.
  • Αντικαθιστούμε τα δίκτυα ύδρευσης και αποκαθιστούμε τα προβλήματα που σχετίζονται με αυτά.
  • Αναδεικνύουμε τους χώρους πολιτισμού και αθλητισμού των οικισμών μας και ενισχύουμε το δίκτυο μεταφορών από και προς την πόλη.

Εκσυγχρονισμός του Δήμου

  • Αναδιάρθρωση των υπηρεσιών του Δήμου για καλύτερη αξιοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού
  • Δημιουργία διεύθυνσης πληροφορικής για την εγκαθίδρυση και ανάπτυξη ηλεκτρονικής διακυβέρνησης του Δήμου
  • Καταγραφή της περιουσίας του Δήμου και των οικονομικών του
  • Δημιουργία μόνιμης εξειδικευμένης ομάδας για την εξεύρεση πόρων απ’ την Ευρωπαϊκή ένωση και όπου άλλου υπάρχει δυνατότητα
  • Δημιουργία ιντερνετικής δημοτικής  τηλεόρασης  για την ζωντανή προβολή συνεδριάσεων του Δήμου

 

ΠΑΙΔΕΙΑ – ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ – ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

  • Αξιοποιούμε και βελτιώνουμε τις δομές του κλειστού γηπέδου, σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, ώστε ο κάθε δημότης να έχει πρόσβαση στην άθληση. Οργανώνουμε αγώνες διαφόρων αθλημάτων, πανελλήνιας εμβέλειας, εκδηλώσεις που θα μπορούσαμε να συνεργαστούμε τόσο με τα πανεπιστήμια όσο και  με τους τοπικούς συλλόγους.
  • Επεκτείνουμε τα Προγράμματα Μαζικού Αθλητισμού.
  • Επαναφέρουμε το θέμα του Δημοτικού Κολυμβητηρίου.
    Ιδρύουμε δίκτυο πολιτιστικών μνημείων και αρχαίων έτσι ώστε να αναδείξουμε και την τοπική ιστορία.
  • Καλό θα είναι να δούμε αν είναι εφικτό να ιδρύσουμε ένα νέο πιστοποιημένο φορέα για τη χρηματοδότηση των πολιτιστικών και αθλητικών συλλόγων, φορέων και οργανώσεων.
  • Να ενισχύσουμε και να συνεργαστούμε με αυτά που είναι σε λειτουργία Εκπαιδευτικά Εργαστήρια – Εργαστήρια Τέχνης, τους συλλόγους ποδοσφαίρου, καλαθοσφαίρισης, ξιφασκίας  και γενικότερα  συλλόγους που έχουν να κάνουν με τον αθλητισμό και το πνεύμα μας, την σκοπευτική αθλητική λέσχη και τον αθλητικό σύλλογο αντισφαίρισης “Σάρισες” που μας έφεραν αρκετές διακρίσεις είτε σε πανελλήνιο είτε σε ευρωπαϊκό  επίπεδο και που μόνο περήφανους μπορούν να μας κάνουν. Γιατι ως γνωστόν «νους υγιής εν σώματι υγιεί».

 

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

 

Ένα από τα πιο σημαντικά ζητήματα που μας ταλανίζει είναι το περιβάλλον.

Το περιβάλλον που κάθε μέρα καταστρέφουμε εμείς οι ίδιοι και που δεν κάνουμε απολύτως τίποτα και που άλλωστε ποτέ δεν έκαναν και δεν πρόσφεραν κάτι επι της ουσίας αυτοί που σήμερα διεκδικούν την ψήφο σας.

Είναι επιτακτική ανάγκη να αξιοποιήσουμε σύγχρονες τεχνολογίες.

Να εκπονήσουμε ένα στρατηγικό σχέδιο ενεργειακής πολιτικής δράσης και μέσω αυτού να δούμε πως μπορούμε να βοηθήσουμε όλα τα δημόσια κτίρια, αλλά και τα σχολεία μας.

Είδατε τι πάθαμε φέτος με τα σχολεία και τις παγωνιές.

Κάτι που έν έτη 2019 θα έπρεπε να είχαμε λύσει και όχι να στερούμε την μόρφωση των παιδιών μας. Και πάλι εδώ κάποιοι ευθύνονται… Αυτοί φυσικά που ζητάνε να τους ξαναψηφίσετε..

Επίσης, αδήριτη ανάγκη είναι το θέμα της τηλεθέρμανσης ή του φυσικού αερίου που εδώ και 10 χρόνια αποτελεί μπαλάκι για κάθε αρχή αυτού του τόπου και που κανείς δεν ευθύνεται και δεν βγήκε να ζητήσει μια συγνώμη για την χρόνια ταλαιπωρία που έχουμε υποστεί όλοι μας.

Καλό θα είναι να επεκτείνουμε το δημοτικό φωτισμό σε όλες τις γειτονιές και τους οικισμούς του δήμου και να εκσυγχρονίσουμε τα δημοτικά μεταφορικά μέσα.

 

 

ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΩΝ ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ

Άφησα τελευταίους τους νέους γιατί αυτοί αποτελούν το μέλλον μας και θα πρέπει να τους στηρίξουμε μέσα από την συνεργασία μας με τον όμιλο ενεργών νέων Φλώρινας  δημιουργώντας ίσως και ημερίδες στήριξης εφήβων και επαγγελματικού προσανατολισμού με την συνεργασία πάντοτε ειδικών.

Φίλες και φίλοι,

Ευχόμαστε αν μας στηρίξετε η τοπική αυτοδιοίκηση να μπει σε έναν νέο τρόπο λειτουργίας που να αποτελεί ευχάριστη έκπληξη για όλους μας.

Που θα κληθεί να ανταπεξέλθει μόνο ως φορέας στις ανάγκες σας.

Αυτό συνεπάγεται ότι θα πρέπει να βρει νέους τρόπους χρηματοδότησης έργων και δράσεων.

Θα πρέπει να βρούμε νέα προγράμματα ΕΣΠΑ που να είναι προς όφελος όλης της τοπικής κοινωνίας.

Μεγάλη βαρύτητα πρέπει να δοθεί στην εξωστρέφεια της Φλώρινας κάτι που κατά τη γνώμη μου έχει παραμεληθεί και έτσι να γίνει πόλος έλξης για ολοένα και περισσότερους ξένους.

Δυστυχώς τα τελευταία χρόνια δεν είδαμε να γίνεται κάποια ιδιαίτερη δράση προς αυτή την κατεύθυνση.

Δεν έχουμε αξιοποιήσει τα πανεπιστήμια μας που έχουν αξιόλογους πανεπιστημιακούς ανθρώπους – επιστήμονες  που δουλεύουν εκεί και που θα μπορούσαμε  με την πολύτιμη βοήθεια τους και τις γνώσεις τους να συνεργαστούμε και να αναδείξουμε ακόμα περισσότερο την πόλη μας

Το πρόγραμμα μας έχει φιλοσοφία και λογική.

Μπορεί να υλοποιηθεί.

Ο Δήμος μας δεν χρειάζεται έργα που ξεκινούν και δεν τελειώνουν ποτέ.

Χρειάζεται δράσεις, πρωτοβουλίες και έργα που θα διακρίνονται  για την διαφάνεια και την ποιότητα τους.

Που θα καλύπτουν ουσιαστικές ανάγκες του κόσμου.

Το πρόγραμμα μας είναι ρεαλιστικό.

Δεν είναι υπόθεση  ενός.

Οι συνεργάτες μου αποτελούν εγγύηση για να κερδίσουμε.

Σας τους παρουσιάζω λοιπόν με πολύ μεγάλη περηφάνεια και τους ευχαριστώ πολύ που με εμπιστεύτηκαν σε αυτόν τον δύσκολο, αλλά και δημιουργικό αγώνα που ταυτόχρονα είναι και μεγάλο σχολείο.

Άλλωστε αν δεν έχεις καλούς συνεργάτες δεν έχεις και καλό αποτέλεσμα.

Και εμείς έχουμε και καλή συνεργασία και όρεξη για δημιουργία, σύνθεση και ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ για να αλλάξουμε τον δήμο!

Θα κλείσω με ένα ερώτημα: Θέλουμε έναν κόσμο που να δουλεύουν οι άνθρωποι και να πηγαίνουν μπροστά; ή έναν κόσμο που οι άνθρωποι να τάζουν και να εξυπηρετούν προσωπικά συμφέροντα, αλλά τεμπελιάζοντας;

Ευχαριστώ όλους σας που είστε σήμερα κοντά μας. Σας καλώ την Κυριακή, στις εκλογές του  Μαΐου να δώσουμε τη μάχη για ένα νέο δήμο, για μια νέα αρχή με προοπτική.

Σας ευχαριστώ!