Του μακεδονομάχου η σιωπή, είναι του ΝΑΤΟ εντολή…

Η είδηση είναι προκλητική αν αξιολογηθεί με κριτήριο την Ειρήνη, την αγάπη για τη Ζωή, την απέχθεια για το Θάνατο, την απαίτηση η χώρα μας να είναι φάρος της Ειρήνης και της συνεργασίας των λαών. Οι περιβόητες έννοιες της «Εθνικής Ανεξαρτησίας» και της «Λαϊκής Κυριαρχίας» γίνονται κουρέλια προς όφελος της γεωπολιτικής σύγκρουσης.

Φυσικά τα παραπάνω μοιάζουν απόψεις σχολικής έκθεσης, αν δεν συνδεθούν με το κοινωνικό-πολιτικό πλαίσιο, την πρόσδεση της χώρας στο Ιμπεριαλιστικό άρμα του ΝΑΤΟ, της ΕΕ, τα πολεμοκάπηλα παιχνίδια των αστικών Κυβερνήσεων.

Μπρος στη συγκεκριμένη πραγματικότητα, στην πραγματική παραβίαση του ζωτικού χώρου της καθημερινότητάς μας, των χρυσοπληρωμένων δημοσίων υποδομών, του καθιερωμένου στο 2% του κρατικού προϋπολογισμού για αλλότριους εξοπλισμούς κρινόμαστε, ΚΑΙ ΟΧΙ στο χιμαιρικό όνομα της «Μακεδονίας».

Η Κυβέρνηση φυσικά είναι υπεύθυνη για αυτή την εξέλιξη.

Ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να είναι περήφανος για την αρμονική συνεργασία της Ελλάδας με τη Β. Μακεδονία!!! Τι και αν αυτή προωθεί τον πόλεμο και το θάνατο, η ΝΑΤΟϊκή αριστερά έλυσε το πρόβλημα του ονόματος, ενός προβλήματος με αποκλειστική υπόσταση στο φαντασιακό του ελληνικού εθνικισμού. Πάνω κάτω αυτά έλεγαν και λένε μέχρι σήμερα οι βουλευτές του.

Επίσης από τους επαγγελματίες πατριδοκάπηλους μην αναμένει κανείς αντιδράσεις, η χώρα για αυτούς ανήκει στο ΝΑΤΟ, οι συγκρούσεις τους αφορούν μοναχά το απολιθωμένο παρελθόν…

Όσο για τους υπόλοιπους, όσους στεκόμαστε από την πλευρά των λαών, όσων βιώνουμε την ενεργειακή ακρίβεια, την κρίση στα καύσιμα και τα είδη πρώτης ανάγκης ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ

Τζώτζης Βασίλης

Μέλος ΑΝΤΑΡΣΥΑ