Το αίτημα για άμεση πολιτική αλλαγή ακούστηκε δυναμικά και από τη Φλώρινα

Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθησαν οι εσωκομματικές εκλογές ανάδειξης της νέας Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και του Προέδρου Αλέξη Τσίπρα, χθες, Κυριακή 15 Μαΐου, στην Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας.

Τα εκλογικά τμήματα σε Φλώρινα, Αμύνταιο και Πρέσπα υποδέχθηκαν τα εγγεγραμμένα παλαιά μέλη που ψήφισαν για τη νέα Κεντρική Επιτροπή και τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, αλλά και εκατοντάδες νέα μέλη που ψήφισαν στην κάλπη του Προέδρου, τριπλασιάζοντας τη δυναμική των κατά τόπους Οργανώσεων Μελών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στην ΠΕ Φλώρινας.

Η τεράστια συμμετοχή των συμπολιτών μας δείχνει μια δυναμική πορεία νίκης και μιας ελπιδοφόρας κατάστασης για τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και την χώρα. Ήταν μια διαδικασία γιορτή για τη Δημοκρατία, πρωτόγνωρη στα πολιτικά πράγματα, τεχνολογικά προηγμένη δίχως καμία εμπλοκή και διεξάχθηκε με κλίμα ενότητας και προόδου. Το μήνυμα της αναγκαιότητας πτώσης της κυβέρνησης Μητσοτάκη εστάλη μαζικά και οι πολίτες κατέστησαν τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ την προοδευτική δύναμη που πρέπει να αναλάβει άμεσα τα ηνία του τόπου.

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Φλώρινας από σήμερα, με πολλαπλάσιο δυναμικό, με τους νέους/ες, άνεργους/ες, αγρότες/ισσες, φοιτητές/τριες, επαγγελματίες και εργάτες/ισσες μεταδίδει την ελπίδα και την προοπτική για τη δεύτερη φορά Αριστερά.

Συγχαίρουμε θερμά την Βουλευτή Φλώρινας Π. Πέρκα για την εκ νέου εκλογή της στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, όλους/ες τους συντρόφους/ισσες που έθεσαν τους εαυτούς τους υπό κρίση για την πολιτική ενδυνάμωση του χώρου μας, τους εθελοντές/τριες μέλη των Εφορευτικών Επιτροπών που εργάστηκαν άρτια και ευχαριστούμε θερμά όλα μας τα μέλη που στήριξαν άοκνα αυτή την προσπάθεια.

Ευχαριστούμε το Εργατικό Κέντρο Φλώρινας, τον Δήμο Αμυνταίου και Δήμο Πρεσπών για την άψογη φιλοξενία και όλους/ες που υποστήριξαν με θέρμη τον αγώνα μας.

 

Η Νομαρχιακή Επιτροπή

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Φλώρινας